Social

VIDEO Cum arată Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa și ce servicii și facilități ”ca în filme” oferă

Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa, care va fi deschis publicului în curând, cel mai probabil începând cu data de 1 decembrie, va oferi 12 luni din 12, printre altele, programe de gimnastică aerobică, yoga sau fitness, programe de înot, programe de creație și alte sporturi recreative care să dezvolte abilități formative.

Persoanele provenind din grupuri vulnerabile vor beneficia de servicii gratuite, pentru ceilalți vizitatori urmând să fie stabilită o taxă modică.

Centrul Recreativ Legacy cuprinde: bazin de înot cu funcții recreative și de recuperare; bazin de înot cu jocuri în apă; bazin cu apă sărată; zonă de relaxare ambientală; sală pentru recuperare fizică; săli pentru yoga; sală de bowling; sală de fitness; sală de gimnastică cu terasă în aer liber; ateliere creative și bibliotecă; spațiu expozițional; spații verzi exterioare; locuri de joacă pentru copii; mobilier urban.

”Capacitatea este de 500 de persoane. Sunt zeci de activități care se pot derula la acest centru, îmbinate cu facilitățile pe care le punem la dispoziție. Grupurile din categorii vulnerabile vor beneficia gratuit de toate aceste servicii. Sunt oameni în România, în orașul nostru, care în viața lor au văzut astfel de facilități doar în filme și niciodată nu au putut să le utilizeze”, spune primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Proiectul de 5 milioane de euro bani europeni prin POR a fost inaugurat oficial în prezența ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

7 comentarii

 • Frumos! Felicitări! Sper că au m-ai rămas ceva bani să porniți și semafoarele cu buton montate la trecerile de pietoni din oraș.

  25
  6
  • Cam de doi ani sunt montate siii……….. emit semnale luminoase intermitente,pentru ca asa cer procedurile….nervi si noxe-n exces,pardon,,,noxe mai putine ca este un autobuz electric.

   3
   1
 • Pot doar aplauda, ceea ce ajută la îmbunătățirea calității vieții tuturor e binevenit….👏🏻👏🏻👏🏻

  Politica trece pe locul doi!!!

  10
  5
 • Din unele surse ( politia rutiera ) semafoarele ,,inteligente ” , ar determina acelasi blocaj intre intersectia Baile Figa si coltul parcului , datorita trecerilor de pietoni de la spital , politie si primarie , deci o investitie inutila. Se asteapta sa se circule pe centura si apoi vor porni cind nu vom mai avea circulatie.

  15
 • Cum pot aia de la tara sa faca asa proiecte, fata de astia de la oras, din Bistrita noastra, care is asa de multi, cu un asa specimen la conducerea fondurilor europene, dar care nu fac nimic! Nu stiu cum dracu primaru asta mai pastreaza gloata aia, cu rezultate zero?
  Dar daca ma gandesc bine nici primaru asta nu face nimic, asta cum nici fostul nu a facut nimic nici el.
  Bine ca se lauda ca atrag fonduri, dar numai ei stiu de ele, pentru ca orasul arata mai rau decat un oras din Ucraina.
  Primare, tii in carca o droaie de sefi si directori pe multi bani, iei imprumuturi de-a moaca, organigrama Ioc, dar matale esti foarte multumit. Pacat ca Noi suntem dezamagiti maxim!

  18
  3
  • @Bistriteanul – vezi ca te-ai incurcat in referiri: Beclean e „orasul” si Bistrita e „catun”-ul in povestea asta

   1
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS