Social

Incendiul de la Colibița, stins în totalitate. Din ce cauză a luat foc pădurea

Incendiul izbucnit la fondul forestier de pe raza localității Colibița a fost stins în totalitate aseară, în jurul orei 21.00. Au rămas în supraveghere, peste noapte, reprezentanți ai Ocoalelor Silvice Bistrița – Bârgăului și Tiha Bârgăului.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise (aruncarea unei țigarete rămasă aprinsă pe vegetația uscată), informează ISU Bistrița-Năsăud.

Peste cinci hectare de pădure au fost afectate de incendiul de la Colibița care a izbucnit miercuri seară.

7 comentarii

 • Cunosc pe cineva care e fumator si ar trebui sa se lase din cauza sanatatii si nu prea vrea sa e lase ….ma puteti ajuta daca va dau numarul lui de telefon?
  PS a fost la Colibita in perioada aceea.

 • Asta se intampla cand PORCUS TURISTICUS si toti idiotii functionali sunt lasati la liber sa se plimbe prin padurile patriei cu ATV-uri, biciclete si de capul lor.
  Cand silvicultorii si JANDARMII MONTANI vor pune restrictii serioase celor cu ATV-uri, biciclete si toti raufacatorii piromani atunci va fi bine. In occident nu te plimbi ca la mata in gredina prin paduri.
  Nu avem legi serioase de MEDIU si nici cine sa le aplice.
  Asa ca fratilor stati tata noaptea si stingeti focurile dupa altii.

  • Unde nu este voie sa te plimbi in pădure in occident pe jos sau cu bicicleta, in afara zonelor private? Pentru a pune egal intre ATV si bicicleta este nevoie de o gandire profunda 🙂 ? Da, cu ATV-uri, motociclete de motocros si alte autovehicule cu motor exista restricții in toata lumea civilizata nu numai in occident! Dar care este legătura cu bicicletele? Doamne ferește cu asemenea gânditori autohtoni! Si nu, nu sunt piromani cei care au dat foc, sunt doar prosti, needucați si inconștienți! „Si e mulți”! Iar autoritatile sunt preocupate doar de traficul de lemn. Cum sa-l faca, nu cum sa-l combata!

  • Daca ATV-urile sunt proprietate personala pot fi amendati parintii, daca sunt inchiriate poate fi amendata firma care le-a inchiriat minorilor. Este foarte simplu. Intrebarea este cine va face acest lucru? Nimeni, pentru ca pana la un accident mortal este totul OK dpdv al autoritatilor.

  • @Sartre …Decat sa fie amendati parintii mai bine sa fie convinsi sa le doneze organele…dupa…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS