Recomandări Social

Începe un nou curs de inițiere pe linie de arme și muniții în apropiere de Bistrița

Cei care vor să învețe să tragă cu arma se pot înscrie la o nouă sesiune a unui curs de inițiere pe linie de arme și muniții care va avea loc, începând din 24 martie, la un complex de tir sportiv din Budacu de Jos.

Este nevoie pentru înscriere de actul de identitate, de un certificat medical port-armă, de aviz psihologic port-armă și de cazier judiciar. Se va achita și o taxă de înscriere.

Toate actele trebuie depuse până cel târziu în 20 martie. Cursul va dura trei săptămâni, urmând ca, în 14 aprilie, să se facă examinarea.

Poligonul de glonț are 6 posturi de tragere (100 metri) complet automatizate, de pe mese de reglaj.Sunt și 8 lansatoare de talere.

Reamintim că în 8 martie a.c. a scăpat în spațiul public informația că Guvernul României pregătește, în contextul războiului din Ucraina, un proiect de lege care să constituie baza legală pentru instaurarea unei ”situații de criză” în țara noastră. Una dintre prevederi este ca bărbaţii între 18 şi 60 de ani să intre în rezerva generală în caz de război.

4 comentarii

 • Cam de multe este nevoie ca sa te joci cu puscuta si pistolasul intr-un parc de tir sportiv particular.
  Din nou hartogareala romaneasca bate filmul vietii.
  Voi credeti ca asa se inghesuie tinerii si cetatenii sa-i puneti pe drumuri dupa tot felul de fleacuri .
  Doar vizita medicala este suficienta , in rest totul trebuie facut intr-un poligon al armatei cu cadre instruite si cu glont adevarat cu pusca din dotarea armatei nu de la privat.
  Pierdere de vreme.
  Dar cat costa puscatul la minut ?

 • Bai filfizonilor !
  La televizor in aceasta dimineata ni s-a aratat noua cum tinerii voluntari care au implinit 18 ani invata doar in trei zile cum sa tina o arma-n mana si cum sa tinteasca la tinta.
  Pe camp direct de la militarii instruiti.
  Numa ca este o mare diferenta intre ucrainieni si fitosii de la noi.
  Este vorba de mostenirea genetica, unii cu shoppingul si facebookul altii cu vitejia.

 • Fătălăii sunt la pensat si la manichiura.Daca vin rusii îi ataca cu troti si le dau cu posetele si pampersii in cap.

 • Daca am stagiul militar efectuat si am tras cu arma de nenumarate ori oare de ce mai trebuie sa prezint atatea acte??? Ar trebui ca livretul militar sa inlocuiasca toate hartiile pentru cateva focuri cu arma la tinta respectiva. In caz de razboi stam si completam hartii???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS