Actualitate Recomandări

Intrăm în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. De la ora 18.00, pe pietonal

Miercuri seară, de Sfântul Andrei, începând cu ora 18.00, municipalitatea organizează pe pietonalul Liviu Rebreanu evenimentul de aprindere a luminițelor de sărbători și deschiderea Târgului de Crăciun la căsuțele de lângă Biserica Evanghelică.

Trupa Coloricii și animatorii de la Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” vor face spectacol pentru cei mici.

”Pregătim o atmosferă magică de iarnă în Bistrița! Pornim iluminatul de sărbători și deschidem Târgul de Crăciun într-un cadru festiv. Vă așteptăm, dragi părinți, copii și bunici, să ne bucurăm împreună!”, este mesajul primarului Ioan Turc.

Pe pietonalul Liviu Rebreanu, simbolul luminos al acestei ierni va fi steaua, prin mijlocul zonei pietonale urmând să se creeze un culoar de stele strălucitoare. Steaua de Crăciun simbolizează steaua din Betleem care, conform poveștii biblice, i-a călăuzit pe cei trei magi către copilul Iisus. În același timp, steaua reprezintă speranța.

În zona centrală a orașului au fost amplasați brazi stilizați, figurine reprezentându-l pe Moș Crăciun, spiriduși, arcade luminoase, ornamente în formă de globuri, de cutii de cadouri, dar și alte decorațiuni de sezon.

Totodată, vor fi iluminate festiv principalele artere din oraș și localitățile componente.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS