Actualitate

Intrarea Bistriței în scenariul roșu, iminentă. Care este vestea bună

”Incidență alarmantă în municipiul Bistrița! Intrarea în scenariul roșu a municipiului Bistrița este iminentă dacă incidența cazurilor de Covid-19 nu va scădea sub rata de 3/1000 de locuitori în următoarele zile”, anunță Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

”Vestea bună în această perioadă este că încă trei centre noi de imunizare se pregătesc în județul nostru și urmează să fie deschise din data de 23 martie. Două fluxuri noi sunt pregătite în Bistrița, prin reactivarea celor existente deja în cadrul Spitalului Județean de Urgență care au fost utilizate pentru vaccinarea personalului medical și un flux nou în Năsăud, la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu”. În cadrul celor trei noi fluxuri, vaccinul folosit pentru imunizare va fi Pfizer. Vaccinarea și respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție a sănătății reprezintă soluția revenirii la normalitate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Incidența cazurilor în municipiul Bistrița a crescut constant în ultimele zile, cea anunțată pentru joi 18 martie fiind de 3,07.

În scenariul roșu, activitatea în restaurante, cafenele, cinematografe, dar și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, este suspendată.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3543967559066042

3 comentarii

  • Io nu înțeleg!!
    Se aplica masurile scenariului rosu în Bistrița sau nu???
    Amu’ care e vestea? Închiderea restaurantelor sau deschiderea de centre de vaccinare???
    Sa ii lase pe aia ce vor vaccin și la centrul de la armata… Nu numai besinosii din sistem cu neamurile sa aibă acces… Nu-i normal?!?!?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS