Actualitate Politică

Intrat de curând în PRM, avocatul Adrian Zagrai e deranjat de „episodul Anca Cârcu”

Intrat în PRM cu trei zile înaintea congresului în care a fost debarcat Corneliu Vadim Tudor, avocatul Adrian Zagrai a acces repede în funcţia de preşedinte al OT a PRM Bistriţa-Năsăud, dar şi în cea de vicepreşedinte la nivel judeţean. La prima sa ieşire publică în calitate de om politic, Zagrai a spus: "Nu dorim ca imaginea noastră să fie asociată cu episodul Anca Cârcu".

Potrivit preşedintelui PRM Bistriţa-Năsăud, Viorel Cotuţiu, avocatul Adrian Zagrai a intrat în PRM cu trei zile înainte de congresul în care a fost debarcat fostul lider Corneliu Vadim Tudor. Cu toate acestea, el a primit funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PRM şi pe cea de vicepreşedinte la nivel judeţean.

„Eu aş vrea să le transmit bistriţenilor următoarele aspecte: îi rog să fie conştienţi şi îi informez că, în acest moment, PRM este poate singurul partid frecventabil şi spun acest lucru având în vedere că acest partid nu a ajuns la putere de ani buni şi învederez românilor că doar oameni de caracter, oameni cu principii au mai rămas pe baricadele acestui partid, oameni care cred cu adevărat în cauza şi în mentalitatea şi în gândirea acestui partid. La congtresul extraordinar mi-a făcut o deosebită plăcere să văd o mulţime de oameni de calitate. M-au convins că PRM nu a murit, din contră PRM abia acum va începe să renască. Din aceste motive, probabil suntem ocoliţi de fripturişti şi oportunişti pentru că partidul nostru nu are ce să le ofere în acest moment, dar îi aşteptăm alături de noi pe cei care mai au o ultimă speranţă, oameni care mai cred că poporul român mai poate fi convins să se ridice din genunchi. În acest moment, sper că toţi suntem conştienţi că poziţia ghiocelului nu este favorabilă şi nu ajută pe nimeni. Nu poţi cere respect nici de al guvernanţi, nici de la celelalte popoare ale UE dacă nu-l iei şi nu-l impui. De aceea, noi le oferim românilorun cadru în care cei care vor să ducă o luptă grea, dar dreaptă, o luptă pentru sufletul lor, un colectiv şi o modalitate de a lucra împreună şi o şansă să exprime nu doar la mese cu prietenii, ci în faţa noastră a tuturor”, a declarat el.

Ulterior însă, deranjat de întrebările referitoare la Anca Cârcu, avocatul a spus: „Pe mine mă deranjează întrebările despre Anca Cârcu şi asocierea PRM cu Anca Cârcu. Cred că pe domnul Pop (Gheorghe Pop -n.r.) la fel. Nu dorim ca imaginea noastră să fie asociată cu acest episod. Noi suntem oameni de altă factură. Anca Cârcu s-a iubit cu Vadim, s-a certat cu Vadim. Eu nu am nicio legătură cu Vadim Tudor. PRM cred că aţi observat că s-a împărţit”, a declarat Adrian Zagrai.

În momentul în care un jurnalist a făcut observaţia că Anca Cârcu şi-a asumat totuşi riscul de a candida într-o perioadă dificilă pentru partid, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul lui Adrian Zagrai, al cărui nume a fost intens vehiculat la PRM înainte de depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, acesta a spus: „Nu tot curajul este constructiv. Unul e curajul şi alta e inconştienţa”.

Cristiana Sabău

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS