Cultură

”Între realitate și abstract”, la Casa Argintarului

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită joi 21 martie, ora 13.00, la Casa Argintarului, la vernisajul expoziției de pictură cu titlul ”Între realitate și abstract”, a artistei Paula Stanciu.

Născută în 6 mai 1968 la Constanţa, Paula Stanciu, fire sensibilă şi complexă, şi-a creionat cel mai bine atracţia pentru pictură prin următoarele trăiri:

”Îmi place tot ce e frumos și am știut din totdeauna că am ceva artistic de arătat. Nu am studii în artă deoarece duc mai departe tradiția părinților mei, adică sunt o CFR-istă cu multă vechime. Călătoriile mi-au fost și îmi sunt la îndemână. Hrănesc interiorul meu cu esența fiecărui oraș atins. Așa, cu trenul am ajuns, nerăbdătoare, să cunosc şi frumusețea orașului Bistriţa.

Pentru că nu mă simțeam completă, cu 8 ani în urmă am descoperit că pictura este bună pentru suflet.

Cu toată ființa mea iubesc natura în cele 4 anotimpuri, cu flori și peisaje.

Un an de zile, atentă și stângace, am lucrat sub îndrumarea profesoarei mele de arte. Astăzi am o colecție foarte mare de lucrări cu abordări diferite. Pe parcurs am prins îndemânare pentru portretul feminin, prezent în expoziția mea, prin el îmi exprim sensibilitatea.

Pictura mi-a dăruit multă bucurie, apoi încredere și o cantitate de succes.

Cu rodul muncii mele am participat, timidă, la 3 expoziții de grup și alte 3 expoziții personale în orașul meu, Constanța”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS