Social

Investiții finalizate la Sânmihaiu de Câmpie: Stație de epurare, pietruire drumuri

”Chiar dacă trecem printr-o perioada foarte dificilă, țara noastră aflându-se sub incidența stării de urgență, putem să afirmăm că în domeniul investițiilor în comuna Sânmihaiu de Câmpie lucrările nu s-au oprit.

Am efectuat recepția tehnică la stația de epurare din cadrul obiectivului de investiții ”Rețea publică de canalizare a apelor uzate menajere și stație de epurare în localitatea Sânmihaiu de Câmpie, comuna Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud”. Lucrarea este executată cu finanțare prin PNDL, are o valoare de 5.444.457,24 lei fără TVA.

La această recepție au mai participat dl. viceprimar Nicula Dorin, dl. ing. Mureșan Ioan – diriginte de șantier, din partea SC Aquabis SA dl. director Gorea Tănase, reprezentanți ai firmei ”MADA-GROUP” – furnizor al echipamentelor stației de epurare, reprezentantul constructorului – firma DIMEX 2000 Company SRL, dl. ing. Tibeica Ionuț, șeful de șantier.

Tot în această perioadă s-au pietruit circa 9 km de drumuri, străzi comunale și aproximativ 4 km de drumuri agricole. Lucrările au fost atent supravegheate de domnul viceprimar Nicula Dorin și au constat în nivelare cu autogrederul și au o valoare de investiție de aproximativ 400.000 lei, bani suportați din bugetul local.

Aflându-ne în apropierea sărbătorilor pascale, primarul, viceprimarul și Consiliul Local al comunei Sânmihaiu de Câmpie vă urează sărbători fericite și sănătate”.

Primar, ing. Ioan Mate

2 comentarii

  • felicitari!!! ma bucur sa vad ca si in aceste vremuri dificile exista oameni care fac tot posibilul sa dezvolte proiecte. Asta inseamna locuri de munca si plus valoare ptr comunitati.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS