Sport

Invitație la petrecut Rusaliile pe E-Bike în Rodnei, pe Via Transilvanica și la Colibița

”În acest weekend prelungit, aventurierii pe două roți sunt invitați să ni se alăture într-o escapadă memorabilă în inima munților. Ne-am gândit la trasee care să satisfacă atât cicliștii începători, cât și pe cei avansați”, este invitația Bistritz Bike Shop.


”Vă promitem nu doar exercițiu fizic, ci și o reîncărcare spirituală printre peisajele pitorești. În timp ce pedalăm pe cărările șerpuite, vom fi însoțiți de susurul pâraielor și de cântecul păsărilor, descoperind frumusețea încă nealterată a naturii. Așadar, fie că ești în căutarea unei provocări sau pur și simplu vrei să te bucuri de liniștea muntelui, acest weekend pe două roți este oportunitatea perfectă de a te reconecta cu natura și cu propria persoană.

Programul e după cum urmează:

Sâmbătă – 22 iunie
𝐏𝐫𝐢𝐯𝐞𝐥𝐢ș𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐌𝐮𝐧ț𝐢𝐢 𝐑𝐨𝐝𝐧𝐞𝐢: cu plecare din (Șanț) Valea Mare la 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏:𝟑𝟎 prin pasul Rotunda până sub poalele Ineuțului. Lungime traseu: 45 km, diferență de nivel +1,250m. Durată: 4 ore. Nivel dificultate: mediu. Preț: 400 RON

Duminică – 23 iunie
𝐒𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐕𝐢𝐚 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐜𝐚: cu plecare de la Tășuleasa Social la 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟒:𝟎𝟎 spre Lunca Ilvei. Lungime traseu: 20 km, diferență de nivel +450m. Durată: 3 ore. Nivel dificultate: mediu. Preț: 300 RON

Luni – 24 iunie
𝐀𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐥𝐢𝐛𝐢ț𝐚: cu plecare din Mița la 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟒:𝟎𝟎. În funcție de nivelul bicicliștilor, alegem pe care din traseele zonei pornim:
Turul Lacului (24 km cu diferență de nivel de +450m; nivel dificultate: ușor; durată: 2 ore); Preț: 250 RON
Panoramic (17 km cu diferență de nivel de +700m; nivel de dificultate: mediu; durată: 2 ore); Preț: 250 RON

Pachetul pentru tururile ghidate include:

 • Bicicletă elctrică full-suspension Cube Stereo Hybrid 140 HPC 750 ABS.
 • Cască de bicicletă (se returnează la finalul turului)
 • Pantaloni cu bazon (se returnează la finalul turului)
 • Mănuși (se returnează la finalul turului)
 • Rucsac (se returnează la finalul turului)
 • Bidon cu apă (cadou)

Pentru rezervări scrieți pe whatsapp 0746459339 până vineri 21 Iunie 2024.

Etichete

3 comentarii

  • Sunt! Avand in vedere seriozitatea celor care au lansat invitatia si placerea de a te da cu unii dintre cei mai faini oameni din Bistrita. Big up, Miky!

   7
   4
  • Oare ai si citit ce este inclus? Adica tot echipamentul si folosirea unei bicicleta electrica in valoare de vreo 4000€? Eu zic ca este foarte OK! Am si facut o tura foarte faina cu ei. Merita!

   3
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.