Actualitate Politică

PNL: Invitație la miting

PNL organizează joi 23 mai, începând cu ora 19.00, în fața Palatului Culturii din Bistrița, un miting electoral. Alegerile europarlamentare se desfășoară duminică 26 mai, între orele 7.00-21.00, împreună cu referendumul național convocat de președintele României.

16 comentarii

 • Votez cu mult drag RARES BOGDAN (PNL). De la acest mare OM si jurnalist am aflat nopti la rand Rrealitatea romaneasca adevarata si nu masluita ca la alte televiziuni de casa. De la RARES am aflat curajul , verticalitatea si demnitatea unui adevarat jurnalist care a criticat in mod egal toate derapajele ivite si chiar nu a facut deosebire fata de nimeni. Dupa o cariera fulminanta in mas-media , acest tanar va deveni in scurt timp un mare politician. Sunt fanul lui si o sa-i strang mana la Bistrita. Mult succes RARES BOGDAN, speranta tinerilor dar si a noastra al celor care gandim liber.

  • serios??? ati vazut adevarul despre protocoalele semnate intre servicii si justitie??? Asta vi l-a prezentat ca si cum ar fi fost in perfecta ordine!!!! Acuma iese la iveala adevarata caracatita creata in justitia aia pe care Rares Bogdan ziaristu lui peste a tot tinut mortis sa v-o prezunte ca fiind ok.!!!! si n-a fost ok, a fost si este extrem de grav. Pana nu sunteti in situatioe nu aveti cum sa intelegeti….. dar minciunile lui si urletele lui chiar pentru asta au fost!!!! Sa se remarce, sa il ia un partid disperat, sa il puna in fruntea listei in detrimentul unor adevarati liberali, si sa mearga europarlamentar pe un salariu nesimtit cu o pensie nesimtia…din alea cum tot zbiera el cu spume la gura ca sunt nesimtite!!!!! Unde sunt adevaratii liberali???????????? a da! nu mai sunt!!!

 • De ce mai nemernicilor sa mergem la miting.Ce ati facut voi pentru tara asta. Numai interesele personale le ati avut pe primul loc. Ce viitor sa aleg mai hotilor. Si Bogdan Rares pana nu demult era impotriva sasului ,acum il pupa in dos. Toate partidele in frunte cu psd si Iliescu au vandut si distrus totul in tara….industrie, minerit, agricultura,armata, paduri si terenuri ,ape, etc. Cum dracu sa ai crestere economica cand nu mai ai nimic functional in tara. Aia taie salariile si fac autostrazi aialalti cresc salariile nu mai au bani de investitii…..bai cretinilor dati drumul la industrie,,exploatari , agticultura, …..sa ne luam terenurile agricole inapoi si sa ne apucam de treaba ,,,,,dar numai tradatorii si vanzatorii de tara au mai ramas. Toti sunteti niste nimicuri.

  • Exact așa o să facem. Tu între timp ascultă manele cu burta la soare.

 • Corupția poate fi înfrântă dar pentru asta trebuie să participați la referendum în masă. Vreți să vă plece mereu copiii la muncă în străinătate? Vreți ca nepoții să nu se întoarcă aici niciodată? Corupția trebuie înfrântă. Duminică aveți de ales între Romania și Hoțomania. Fiecare este liber să o facă. Bistrițeni, sper să nu pățiți și voi ca Nicolae Tabără pe peronul gării din Năsăud atunci când a pierdut trenul din nuvela lui Liviu Rebreanu cu numele cât se poate de semnificativ.
  P.S. – Rareș Bogdan are o vorbă: În democrație hoții stau la pușcărie!

  • Bine , si crezi ca de duminica dispare hotia din tara. Voi nu vedeti ca sunt aceeasi lupi numai ca isi schimba partidele. Da se pare ca nu se vede. Tv , radiourile , sri si moise guran ne spala pe creier. Ar fi o minune.

  • Nu dispare, categoric nu dispare dar ce o să răspunzi la ai tăi atunci când ei te vor întreba tu ce-ai făcut pentru asta. De exemplu eu o să le spun: – Eu cel puțin am încercat. Altceva. Țările nordice au corupția cea mai mică de pe continent. Știi ce procent de participare este la ei la vot? Interesează-te! Oricum o să afli când o să fii obligat să emigrezi și atunci o să te lauzi pe la ceilalți că tu în România nici măcar n-ai participat la alegeri, că te doare-n pix, că-ți meriți pe deplin soarta și să nu te plângă.

  • Decat sa fim ca o tara nordica plina de atei si poponari ,pedofili, zoofili mai bine cu hotii nostrii cel putin tin la valorile morale si traditionale ale romanilor. Nu avem nevoie nici de Usr si plus care sunt promotori ai LGBT

  • Măi Fix Pix, măi pană de gâscă, tu nici pixul nu-l știi ține în mână că în evul mediu așa ceva nu există. Du-te în fundul curții și te masturbează.

 • Ieșiți la vot, inconstienților. Altfel mai târziu o să fiți obligați să ieșiți în stradă. Și cu Carmen Dan și cu Liviu Dragnea o să fie tot mai greu de ieșit în stradă. Nu-i nimic. Atunci o să fiți obligați doar să aplaudați. Și din nou labele, poc!

 • Motto:
  „Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
  (Imnul Pârtiei Cocoș)
  Comparati si judecati, ce am fost si ce am ajuns:
  -Imaginea lui Ştefan cel Mare este legată de celebra frază rostita in piesa „Apus de Soare”de Barbu Ştefănescu Delavrancea: „Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor”.
  – Pe 25 octombrie, 2011 Regele Mihai s-a adresat Parlamentului Romaniei, la mai bine de jumatate de veac de la abdicare, cu un memorabil discurs in care spunea: „Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară luată cu împrumut de la copiii noştri”
  -Rovana Plumb s-a apucat sa declare ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea” la mitingul din 11 mai, 2019, tinut la Galati: „PSD reprezintă cel mai bine interesele României oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui Liviu Dragnea, președintele PSD.”

 • Ii rog pe cei de la PNL sa nu se mai foloseasca de numele meu pentru referendum. Ori imi pun numele complet, ca sa exprime mult mai clar ceea ce inseamna referendumul, ori nu mai fac deloc referire la mine. Peste tot vad #DaLaReferendum si de aia zic ca ori pun #ALANDALAreferendum, ori nu imi mai pun numele deloc.

 • Rares Bogdan zice sa mergem la Sangeorz Bai sa vedem ce a facut o administratie liberala. =))
  Mergem? =))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.