Politică Social

Ioan Aurel Rus se retrage din PRM şi din politică

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PRM, preotul Ioan Aurel Rus, a anunţat că demisionează din toate funcţiile deţinute în PRM, din motive personale.

”Subsemnatul Ioan Aurel Rus, prin prezenta declaraţie de presă anunţ că mă retrag din activitatea politică, demisionând din toate funcţiile deţinute în PRM, din motive strict personale, nicidecum politice sau de altă natură”, este mesajul transmis de Rus.

Ioan Aurel Rus precizează că pentru el urmează o nouă etapă a vieţii: ”Timpul  îl voi dedica de acum îngrijirii sănătăţii, şubrezită destul de valuri şi încercări. În decursul activităţii  politice, am încercat să fiu ct mai aproape de cel de lângă mine, să reprezint cât mai bine interesele cetăţenilor acestui judeţ şi poate că involuntar am pricinuit şi unele supărări, motiv pentru care acum prezint scuzele mele. Mulţumesc colegilor şi simpatizanţilor PRM, de bună colaborare şi le doresc succes!”.


Etichete

4 comentarii

  • poate reveniti ca si preot in satul din care a ti plecat.neposenii v au iubit si va iubesc in continuare.a ti fost un preot adevarat,aveti un dar si un har cum rar se poate intalni.cu siguranta biserica noastra va fi din nou plina daca ve ti reveni .noi va asteptam cu bratele deschise.

  • da..da..ar trebui sa scrii o carte cu magariile pe care le-a facut la nepos…sunt multe care inca nu se stiu…uite de exemplu cand a luat o groaza de bani de la parveni si le-a promis ca ii duce la munca in germania…si-a batut joc de oameni ,iar parvenii au venit in nepos sa-si ceara banii inapoi pe care dansul nu mai vroia sa-i inapoieze bietilor oameni,incat au fost pusi in situatia sa ameninte ca aprind casa parohiala…betii ..mizerii multe facute ….toate vor iesi la lumina odata……

  • daca crede ca va batjocori din nou biserica ortodoxa ,si va mai nenoroci alti bieti oameni se inseala amarnic….vine si pentru el vremea judecatiii…pentru cele nestiute…..

  • daca Inaltul Andrei va face greseala si il va reprimi in cler ,presa va scrie episoadele necunoscute din biografia lui rus ioan aurel ,si va avea ce sa scrie

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS