Politică

Ioan Deneș: Am revenit la ceea ce am decis în comisie și prin votul Senatului

În Senat a fost luată în discuție Legea pentru modificarea anexei nr. 1 la Legea vânătorii şi a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006, retrimisă Parlamentului de către președintele României, Klaus Iohannis, pentru reexaminare.

Senatorul PSD Ioan Deneș a luat cuvântul pe această temă:

”Reamintesc că această inițiativă a fost la o reexaminare, adică comisia și plenul se pronunță strict asupra cererii de reexaminare, iar comisia a aprobat, în parte, reexaminarea acestei inițiative, în sensul că, așa cum a ieșit din Camera Deputaților, a fost că perioada de vânătoare a cormoranului mare să fie tot timpul anului, deși din Senat a plecat că există perioada septembrie – februarie, și noi, practic, în cadrul comisiei, am revenit la ceea ce am decis în comisie și prin votul plenului și cum a mers forma care a mers la Camera Deputaților, adică perioada de vânătoare pe această specie de păsări să fie septembrie – februarie.

Sigur că se putea sau se poate discuta ulterior, într-o altă inițiativă, dacă e oportun să fie din iunie. Punctul de vedere al ministerului a fost în sensul în care vă spuneam eu, așa că eu cred că a fost necesar să fac aceste precizări, în sensul celor discutate anterior.

Deci, drept urmare, Grupul PSD va vota cererea sau admiterea cererii de reexaminare în parte, așa cum s-a decis în cadrul Comisiei de ape și păduri”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS