Actualitate

Ioan Oltean a mai renunțat la o parte din proprietăți

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a câștigat, anul trecut 120.000 de euro din vânzarea unui apartament, anul acesta el obținând 20.000 de lei din înstrăinarea unui autoturism, potrivit celei mai recente declarații de avere postată pe siteul Camerei Deputaților.

Conform sursei citate, în cursul anului trecut, Ioan Oltean a vândut unei persoane fizice un apartament cu suma de 120.000 de euro, iar anul acesta a  înstrăinat, tot unei persoane fizice, mașina marca Peugeot la prețul de 20.000 de lei. Oltean și-a păstrat însă un teren intravilan în Voluntari și două suprafețe de teren extravilan în Tunari și Afumați, mai are două apartamente la București, respectiv unul la Bistrița și o casă tot la Bistrița. El mai deține și o mașină VW Golf fabricată în 2005.

Totodată, în declarația de avere apare postat faptul că are acțiuni la SC Teraplast Bistrița în valoare de circa 264.000 de lei și părți sociale la SC Euroland 2002 SRL Bistrița, firmă în care este asociat cu fostul secretar de stat Ioan Andreica de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, de la care DNA a ridicat mai multe acte întrucât îl cercetează pe acesta din urmă pentru fapte de corupție.

În cursula nului trecut, Ioan Oltean a avut un venit total de 59.937 de lei ca vicepreședinte al Camerei Deputaților. El a mai primit pentru diurne și deplasări 20.351 de lei, iar din închirieri a câștigat suma de 60.000 de lei.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS