Politică

Ioan Oltean: Am votat pentru toţi cei care cred că, şi în România, poate să fie mai bine (FOTO)

Copreşedintele ACL Bistriţa-Năsăud, deputatul PDL Ioan Oltean, a votat la secţia 51 din Unirea. Liderul PDL a spus, imediat după aceea, că îşi doreşte ca alegerile să fie corecte. "Am votat pentru o Românie a lucrului bine făcut. Să câştige cel mai bun, cel pe care poporul îl doreşte", a spus Ioan Oltean.

Imediat după ce a introdus buletinul în urnă, Ioan Oltean a declarat, în exclusivitate pentru Timp Online:

„Se ştie cum cine am votat, nu e niciun secret. Am votat pentru o Românie normală, pentru toţi românii, am votat pentru toţi cei care cred că, şi în România, poate să fie mai bine. Am votat pentru noi toţi şi mai ales pentru copiii noştri şi pentru o Românie a lucrului bine făcut”.

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud a spus că speră că se va vota în mod corect.

„Eu am încredere în români, în primul rând, că mai devreme sau mai târziu, trebuie să ne comportăm civilizat şi în România şi să votăm cu cei mai buni. Votul e liber, nu e obligatoriu, aşa că nu cred că trebuie să ne gândim la turism electoral sau fraude electorale. Eu sunt pentru corectitudine şi întotdeauna am fost pentru valoare. Să câştige cel mai bun, cel pe care poporul îl doreşte. De aceea cred că, cel puţin la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, dar şi la nivel naţional, frauda să dispară, turismul să dispară, iar oamenii să aibă, nu numai sentimentul, ci şi certitudinea că trăiesc într-o ţară liberă, în ţara lor”, a mai spus Ioan Oltean.

Potrivit sursei citate, ACL are reprezentanţi în toate secţiile de votare, oameni pregătiţi să vegheze ca alegerile să se desfăşoare corect. „E singura noastră dorinţă ca peste tot să fie corectitudine şi oamenii să voteze cum lşe dictează propria conştiinţă şi nu cum le sugerează cineva”, a conchis Ioan Oltean.

Ioan Oltean vot 2 Ioan Oltean vot 3 Ioan Oltean vot 4 Ioan Oltean vot 5

6 comentarii

 • Il votez pe Victor Ponta! In timpul guvernului Ponta:
  – au fost reuate platile de la Comisia Europeana sistate din cauza neregulilor din timpul guvernarii PDL
  -au fost marite salariile profesorilor, nu micsorate
  -au fost investite 200 milioane de euro in infrastructura scolara
  -Investitiile straine au crescut cu 26,8%
  -Productia industriala a crescut cu ( %
  -au fost inaugurati 230 km autostrada

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.