Actualitate

Ioan Oltean, în doliu. Soţia lui s-a stins din viaţă după o grea suferinţă. PNL, mesaje de condoleanțe

Fostul lider al PDL şi apoi PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, este în doliu. Soţia sa, Dorina, în vârstă de 63 de ani, s-a stins din viaţă duminică seara în urma unei grele suferinţe cauzată de o boală incurabilă. În ultima perioadă, Dorina Oltean a fost internată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, iar Ioan Oltean a stat cu ea tot timpul.

Slujbe de priveghi au loc luni 27 martie, ora 18.00, și marți 28 martie, ora 18.00 la capela de pe str. Tărpiului, iar slujba de înmormântare va fi oficiată miercuri 29 martie, la ora 13.00, la biserica din Unirea.

”Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud este alături de dl. președinte Ioan Oltean, acum când se desparte cu multă durere și tristețe de soția sa, Dorina. Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj de condoleanțe semnat de președintele PNL BN, Robert Sighiartău.

Și noul lider al Organizației Municipale PNL Bistrița, Sorin Hangan, a trimis un mesaj de condoleanțe: ”Președintele Organizației Municipale a Partidului Național Liberal Bistrița, dl. Sorin Hangan, exprimă sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean și familiei acestuia, care acum trece printr-o grea perioadă, cauzată de trecerea la cele veșnice a soției sale. În aceste momente suntem alături de domnul Ioan Oltean și de întreaga sa familie și ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de familia greu încercată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Soţii Oltean au împreună o fiică, Maria, care studiază în Elveţia.

Ioan Oltean, cel mai longeviv parlamentar din istoria postdecembristă a judeţului Bistriţa-Năsăud, nu a mai candidat la ultimele alegeri parlamentare, el făcând un pas înapoi şi din politică. Ultima sa conferinţă de presă a fost de Sfântul Ioan, ocazie cu care a spus că este extrem de dezamăgit de felul în care arată partidul pe care l-a condus mai bine de două decenii, indiferent de denumirea sa. Singur în sediul care are acum în spate sigla PNL, Ioan Oltean a tunat şi fulgerat la adresa celor pe care i-a lăsat în locul său, recunoscând că nu a avut mână bună, aşa cum Timp Online a scris aici. 

Timp Online transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

8 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.