Actualitate Social

Ioan Oltean, fără adversar redutabil în lupta pentru funcția de secretar general

Emil Boc, preferatul lui Ioan Oltean, a câștigat funcția de lider al PDL la Convenția Națională a partidului de sâmbătă. Urmare a acestui fapt, Ioan Oltean are toate șansele să devină viitorul secretar general al PDL mai ales că Cezar Preda a anunțat că se retrage din cursă.

Vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că îl felicită pe Emil Boc pentru realegerea în funcția de președinte al partidului și a precizat că el nu va mai candida pentru funcția de secretar general al partidului și pentru nici o altă funcție.

Preda a arătat că îl va sprijini pe Emil Boc, dar nu dorește să încurce vreun susținător din echipa acestuia. „Nu trebuie să încurc vreun susținător din echipa domnului Boc”, a spus Cezar Preda.


Cezar Preda candida pentru funcția de secretar general al PDL, la care îi avea contracandidați pe Ioan Oltean și Sulfina Barbu, precum și la funcția de vicepreședinte al partidului.

Preda a anunțat, înaintea Convenției Naționale a PDL, că, dacă Vasile Blaga nu câștigă funcția de președinte, el își retrage candidatura pentru funcția de secretar general al partidului.

Emil Boc a obținut un nou mandat de președinte al PDL din primul tur al alegerilor interne.

Sursa: www.mediafax.ro

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS