Actualitate Social

Oltean a electrizat sala la Convenția Națională a PDL

Vicepreședintele PDL, Ioan Oltean, a ținut un discurs electrizant la Convenția Națională a partidului. Comentatorii televiziunilor de știri i-au apreciat prestanța și puterea discursului.

Ioan Oltean s-a adresat delegaților la Convenția Națională a PDL ca să-și declare public susținerea față de premierul Emil Boc a cărui moțiune a semnat-o. Discursul său a fost apreciat și aplaudat de cei prezenți.

Ioan Oltean a vorbit după Theodor Stolojan, Roberta Anastase și Gheorghe Flutur, dar discursul său a ieșit în evidență prin felul în care a reușit să capteze atenția sălii. Printre altele el a spus: „PDL e condamnat să guverneze””.


„PDL este condamnat să guverneze și în 2012 -2016, și în 2016-2020. Este condamnat. (…) Nu putem lăsa această țară pe mâna unui șofer de curse”, a spus Oltean. 

Vicepreședintele PDL, care a luat cuvântul în susținerea candidaturii lui Emil Boc la președinția partidului, a vorbit și despre reformele pornite de PDL în România. 

 „Cel care a condus această reformă, cel care este un învingător, cel care a făcut echipă cu președintele Traian Băsescu, acela este Emil Boc”, a spus Oltean.

După discursul lui Ioan Oltean, sălii s-a adresat Elena Udrea.

  

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS