Actualitate

Ioan Peteleu, condus pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi (FOTO)

Administratorul public al orașului Bistrița, Ioan Peteleu, a fost condus, vineri, pe ultimul drum de familie, colegi din Primăria Bistrița, din Consiliul Local, din organizația județeană a PNL și de la Clubul Lions Bistrița din care făcea parte, de prieteni și de cunoscuți care au vrut să-i aducă un ultim omagiu.

Decedat la numai 54 de ani după ce a contactat Covid-19 nefiind vaccinat, Ioan Peteleu a fost ani la rândul consilier local PNL, o vreme viceprimar, iar anul acesta administrator public al municipiului Bistrița.

La slujba de înmormântare au participat primarul Bistriței Ioan Turc, viceprimarul Sorin Hangan, primarul Năsăudului, Dorin Vlașin, deputatul Robert Sighiartău, senatorul Ovidiu Florean, șefa Fiscului, Dorina Cicioc, șeful RAR, Cosmin Wechter, consilierii locali Florin Urîte – președinte de ședință, Ștefan Cicioc (PNL), Dan Ciobănică (Partidul Verde), dr. Radu Elisei și Daniel Burduhos (PSD), mai mulți membri ai Clubului Lions Bistrița, care, de altfel, i-au și dus sicriul în mașina care l-a transportat până la groapă.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!

2 comentarii

  • Eu am postat mult comentarii în care îl criticam pentru anumite opinii ale lui. Nu l-am cunoscut și cred că nu l-am întâlnit niciodată, cu toate că zeci de prieteni erau prieteni/amici cu el. M-a șocat foarte mult când am aflat vestea tristă, cu atât mai mult cu cât mi-am amintit că de multe ori am fost foarte vehement împotriva lui.
    Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS