Actualitate

Ioan Turc: Angajamentul partidului capătă mai multă coerență. Acesta este răspunsul PNL

Liderul PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, spune că angajamentul partidului pentru modernizarea României capătă mai multă coerență după alegerea premierului Nicolae Ciucă în funcția de președinte al PNL.

”Angajamentul Partidului Național Liberal, ca și partid de guvernământ, pentru modernizarea României, pentru dezvoltarea comunităților locale, capătă, începând de astăzi, mai multă coerență, prin alegerea domnului Nicolae Ionel Ciucă, primul ministru al Guvernului, în calitate de președinte al PNL. Urmează operaționalizarea programului ”Anghel Saligny”, cel mai ambițios plan de dezvoltare de după 1990, dar și valorificarea banilor europeni pentru infrastructură verde și digitalizare. Acesta este răspunsul PNL la provocările de securitate națională și la dezideratul de progres al României!”, a postat pe Facebook primarul Bistriței.

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL, cu 1.060 de voturi ”pentru”. El a fost singurul candidat la Congresul extraordinar organizat la Palatul Parlamentului.

23 comentarii

 • Iară vine ăsta luni cu o poză de la Ministerul de loisir și-și decontează drumul, hotelul și consumația! Bă băieți, mai bine vă făceați o poză în hol la primărie și trimiteați votul pe zoom. Tot acolo erați. Pe culmile penibilului. Echipa de rezerve a psd. V-ați cărat și voi la capitală de ziua golf-uțului!

  • sunt bune pozele numai pentru oamenii stangii? un pic de poze și de dreapta, pentru echilibru, nu simti nevoia?
   asta cu rezervele PSD, dupa ce PSD a fost luat la guvernare de pe banca de rezerve a istoriei, e umpik cam ingrata, sa stii.

  • PENIBIL UNDE A AJUNS PNL!
   REZULTATUL SE VA VEDEA LA URMĂTOARELE ALEGERI.
   SUCCES!

  • PNL = 9 % LA VIITOARELE ALEGERI
   DUPĂ CĂȚU E VOTAT “ CIUCĂ AL NOSTRU “ PREȘEDINTE?!
   M-AU CONVINS SĂ NU-I MAI VOTEZ.
   MULTUMESC FRUMOS PNL

 • Când mă uit la poza aia văd MULȚI bani, interese, servicii secrete și dezinteres total față de cetățean; Brătianu se învârtește în mormânt ca elicopterul.

  • Amice! Lasă-l pe Brătianu (fie-i țărâna agreabilă!) în pace că și el a fost un fățarnic și un om de nimic, un fel de Petrov dar mult mai bețivan și mai afemeiat !

 • …sigur s-a discutat si despre problemele bistritenilor, despre centura despre gropile din oras, despre problema gunoaielor, despre pistel de bicicleta, despre angajatii primeriei care fac injectii la chiuveta…. doar ii cunoastem pe cei ce ne conduc si sigur ale noastre sunt mai importante decat ale lor !

  • despre astea s-a discutat recent la intalnirea primarului face to face cu prim-ministrul. daca erai la curent cu agenda urbei noastre, ai fi stiut si nu te mai lamentai pe-aici

  • Dupa comentezi chiar esti consilierul primatului…tu chiar crezi ca la intalnirea fata in fata s a discutat despre problemele bistritenilor?
   Eu cred ca a fost o simulare…. pentru a se asigura ca prkmarul nostru stie ce trebuie sa voteze!
   Am scris atunci ca a fost chemat la raport pentru votul viitorului sef de partid…

 • Fina lui dom primar,e in prima linie.Poate le face o cantare …Plimbari la capitala,la lins clantele sefilor in timp ce orasul e ca dupa bombardament.

 • Ranjiti fain in poza,dar aia care v au votat plang,pentru ca de fapt au votat psdul,sau ciuma rosie,cum vreti sa i spuneti!!

  • Te-ai trezit din putoreala consilierule? A citit seful comentariile si a dat ordin sa ripostezi.Ce viața de lacheu ai…

  • Încetul cu încetul PNL-ul va avea oameni la fel de “ valoroși “ precum Psd-ul.
   Mare păcat…. S-a distrus un partid istoric.
   Cu asta va rămâne în istorie JOHANIS.
   Numai bine!

 • Azi se sarbatoreste si ziua internationala a jucatorului de Golf.Asa ca fericita ,coincidenta ,sa candidezi singur si sa fii ales spre multumirea golfangiului suprem.

 • Don’ primar pagina personala de fb are mai multe poze cu matale decât cu treburile ce iti revin ca “gospodar” al urbei. Faine drumuri l București cu Zagrean…Oare când va apuca rușinea și chiar va apucați de munca. Ăia viceprimarii mai au vreo atribuție ca nu-i vedem implicați in vreun task al orașului, Cretiu ii face treaba lui Hangan, alalalt e cu învățatul de-a administrației, consilierii așteaptă ziua de salar(ca datoria din campanie, e datorie). Ai pus Primare citymanager, încă 2000 de para pe buget și cetățeanul ce poate sa constate după toate astea?? Sunteti prafao’ , v-am votat și îmi pare rău ca am crezut ca voi sunteti mai bravi ca PSD ul. Pe zi ce trece tot mai mult dezamăgiți oamenii din oras!

  • Unde nu există contracandidat ceva nu este in regulă, da no’ se pare că alegerile liberale, organizate după modelul ceaușit, unde singurul candidat a reușit cu mari emoții să câștige 🙂 ) După dezastrul lăsat de echipa necâștigătoare a domnului Cîțu, urmează o altă echipă condusă de un domn jeneral’ suspectat de plagiat. După congres s-a auzit urala „am înfrânt”… Fiind singurul candidat oricum a ieșit pe locul doi. Asta se va vedea în 2024 deoarece acum din cauza extazului nu se observă prea bine.

 • Limbile au rămas aceleași, doar dosul a fost înlocuit! Tot aceeași echipă câștigătoare se găsește și în spatele acestui dăncilez pdlist, aia care-i lustruia dosul câțului? Un suflu nou, unul plagiator și semianalfabet, dar și posesor de penzie specială a fost cocoțat în fruntea aripii galbene a psd. Tragic-comic, tot ăștia sunt cei care îl vedeau pe câțu lumina liberalismului, răgind din toți bojocii la simulacrul de congres din 25 septembrie 2021, acuma l-au înlocuit cu o altă lumină, una la fel de întunecată, păpușabilă și semianalfabetă, dar cu tinichea legată de coadă, pentru a putea fi strânsă de ouă când nu execută ordinele venite dinspre securitate. Bine, nu se opune acest nou șăf liberal, la cât de apatic, lipsit de inițiativă și slugarnic e, nu s-ar opune pentru nimic în lume. Și eu vă întreb, dănciloasa era înjurată de toată lumea și făcută în fel și chip, pe bună dreptate, dar pe acest nene pensionat special și cu plagiat la mână, cu același intelect similar vioricăi dăncilă, nu-l arată cu degetul nimeni. De ce distinsă mass-media? Doar pentru că e de partea care trebuie?! Să știți voi un lucru, prostul tot prost rămâne indiferent de cine-i duce trena! Hoțul e hoț indiferent cine-l tolerează și-i ține de șase! Incultura, analfabetismul și slugărnicia tot la fel se cheamă indiferent de cine le execută. Asta nu mai poartă denumirea de politică, ci de mafie și reglare de conturi! Este vorba de cine are întâietate la borcanul cu miere și cine-și pune amicii prin tot felul de poziții publice, nu vă grăbiți, nu pentru voi, ci pentru ei! Noi avem parte de inflație, prețuri până la cer, degradare continuă a nivelului de trai, ei au parte de privilegii, pensii speciale, venituri babane, șpagă din licitații etc., asta e, atât merită o țară călărită de astfel de lepre! Nouă ne e rău, dar lor le e bine! Pe voi vă cumpără cu niște firmituri, ei fură sacul de resurse! Voi vă cotrobăiți prin buzunar după un leu, lor le pică teancurile de la piept! Voi sunteți săraci, iar ei mega bogați și rânjind la voi cât bine vă fac, dar nu vă dați seama! Trist, cum ne așternem, așa avem: vrem hoți, impostori, demagogi și scursuri, avem sărăcie și dezordine socială! Vă reamintesc: în campania electorală, iohanus și pdleul, se arătau dispuși să anuleze pensiile speciale și li se părea că sunt o maximă nedreptate (cineva le elimina în 30 de zile după venirea la guvernare…), iar acuma, nu doar că nu s-au zbătut să le elimine, ci au pus în fruntea Guvernului un tinerel pensionat special, asta da sfidare, nu-i așa?!

 • ”Cum e turcul, și pistolul”. Cu Nicolae Ciucă la conducerea PNL, liberalii au căzut din lac în puț. Si asta pentru că premierul Ciucă este un prost comunicator. Ba mai mult, la congresul de pomină unde a candidat singur, Nicolae Ciucă a spus că este pregătit pentru funcția de președinte PNL, deși nu are experiență politică, ceea ce denotă o fractură de logică. Cum adică poti fi pregătit pentru o functie politică neavând experiență politică. In plus, Ciucă a sustinut că lipsa lui de experientă poate fi un avantaj, ceea ce e o mare prostie. Din contră, lipsa de experientă in orice domeniu este un handicap. Si exemplele ar putea continua.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS