Actualitate Recomandări

Ioan Turc: Bistrița, oraș verde și curat

”Administrația publică este obligată să ia măsuri ferme și continue pentru asigurarea calității vieții cetățenilor. Reducerea poluării de orice fel (ex. fonice, a aerului), reducerea consumului de energie, asigurarea energiei din surse locale regenerabile și chiar încurajarea creării parcurilor de stocare a energiei verzi, înverzirea orașului și asigurarea salubrizării acestuia sunt aspecte cruciale pentru dezvoltarea durabilă a comunității”, spune candidatul Alianței PNL USR PLUS la funcția de primar al Bistriței, Ioan Turc:

”Pentru aceasta, este nevoie de o implicare a Primăriei prin trei principii strategice:

 • colectarea inteligentă și managementul integrat al deșeurilor
 • crearea spațiilor verzi în toate zonele orașului, inclusiv între blocurile de locuințe
 • regenerarea urbană și dezvoltarea pe principii de proiectare generativă și „verde” a construcțiilor de orice natură

Bistrița în care #SePoate!”.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/631007627822421

18 comentarii

 • In sfarsit, o sa avem si la Bistrita un primar vizionar, care intelege aspectele de modernitate urbanistica.
  Ne-am saturat de incapabili care doar pretind ca fac, dar habar nu au de nimic.

  • Primarul tau vizionar e cel care a primit de la Psd un loc caldut de sef cand a pierdut ultima data alegerile.
   Si el si candidatul psd reprezinta acelasi grup de oameni si de interese . Joca doar la doua maini .
   Nu am vazut nici un candidat la nici un fel de alegeri sa vorbeasca decat pe ce cheltuie(,, investeste „) banii. Nimeni nu povesteste cum poate aduce investitori , sa creeze locuri de munca, si sa reduca cheltuielile inutile .
   Pentru ei e totul in sac si doar trebuie sa bage mana, iar dupa sa spuna ca…. au facut… ,iar cei ca tine aplauda ca timpitii din urechi ca poate poate …. ling si ei ceva… Noapte buna!

  • Propunerea de construire a unei șosele rapide pe lângă calea ferată de la Sărata la Unirea este cea mai bună propunere din această campanie electorală.

   Pentru a fi funcțională aceasta șosea ea trebuie însoțită de construirea Variantei Ocolitoare Budac-Jelna și de Drumul Rapid la Cluj Napoca.

  • Ma bucur!
   Dupa ce dispar de pe scena politică PNL și PSD, oamenii vor avea cu cine sa voteze.
   Votați PMP, un partid reformat!

  • In afara de pozele personale, ceva poze cu realizarile din anii in care ati condus administratia locala si judeteana sau ati detinut majoritatea in CL, aveti, d-le Turc?
   Cand ati fost impotriva centurii ocolitoare, ati refuzat investitia de 174 milioane euro pt. Bistrita, nu aveti nimic de spus?
   Nu mai amagiti lumea cu citate, spuneti-ne ceva concret, un proiect pe fonduri europene pe care l-ati derulat, un program sau un obiectiv pe cate l-ati realizat pentru bistriteni…ca asa cu ,,vom face si vom drege,, nu mai tine.
   Concret, cu ce va puteti lauda de cand ati intrat in politica???

 • Unul dintre cele mai importante proiecte ale unui viitor primar.Avem nevoie cu toții de o viata „curata”.Avem nevoie de mediu sănătos,de gestionare continua și profesionista a activității de mediu.Avem nevoie de spatii verzi întreținute,de ape limpezi și multa liniște. Bistrița este un orășel cu potențial în mijlocul pădurilor străbătut de apa,ce poate fi mai promițător de atat.Se pozează și se transmite imaginea luminata a parcului la realizări. Ar putea fi un parc plăcut și cautat dar întregit cu suprafața fostului teren de fotbal data de Horoba (prietenul lui R Moldovan)cu mana unui bătrânel bisnitarilor și amenajarea malurilor râului. Alături de cele doua poduri pe care vreți sa le construiți în zona și Ștrandul municipal ar fi un loc de vis.Succes domnule IOAN TURC!

  • Cine ia dat postul la RC, ?
   Raducu?
   El da posturi , el le ia?
   O fi un mic Dumnezeu? Raducu servea in alta parte cand Turc a ocupat postul la RC prin concurs si de aceia nu a putut fi dat afara mai ales ca are facultatea la zi si doctorat di toate la facultăți acreditate si nu desființate.
   Este de notorietate ca Raducu si Crețu au angajat tot metropolisu care nu fac nimic decat consiliaza si fac ce faci tu adica comentează pe bani publici.
   Eu imi permit deoarece sunt privat la propria firma.
   Apropo , mai ramane comentariul cu ” bugetar de lux” sau asta il da Irina/oana/raluca.
   Numai ca atentie, sa le transmiți ca bugetari de lux sunt crețu, niculae, mutu pardon muthi, avram si bineinteles mai mici ca si Turc ceilalti directori de la celelalte institutii sunt o grămadă înființate sub Guvernul psd.

  • Un bugetar de lux care ii va proteja in continuare pe ceilalți bugetari de lux
   Atunci când a fost viceprimar nu a făcut nimic si a plecat in parlament lăsând orașul fara regrete in urmă.
   Pentru un salariu si mai de lux.
   Apoi a venit la registrul comerțului unde tot pe banii noștri nu a făcut nimic, cel mult conferințe de presa

 • Trebuie montat un sitem de supraveghere video care va descuraja acest flagel grețos care este prostituția pe străzile Calea Clujului, Drumul Cetății și Simion Mândrescu.

  Dar consilieri din primărie nu vor acest lucru pentru a nu fi surprinși cu nădragi în vine și consilierele cu poalele date peste cap, de unde și vorba că politica este o prostituantă, din nefericire pentru noi consilieri nunicipali și primarul o iau acest dictot atliteram și prestează aceast fel de activitate nu și-au dat seama că dictonul trebuie luat la figurat.

  Noi când mergem cu bicicletele în pădure în Suleward copii ne întreabă ce fac tantile acelea acolo lângă drum și eu trebuie să le spun ceva, eu le spun că tantile acelea se ocupă de primar, viceprimari și consilieri din primărie.

  • Maa, ce s au mobilizat pistacii psd.
   O sa aveti mult de lucru.
   Votam Turc.

 • …vocea și prestația prea sună a predică de pe Trandafirilor, nu știu de ce, dar așa pare….poate și cămașa…o fi tot de americanii ăia?!

 • Pmp, in traducere inseamna altceva si mai inseamna Basescu, Vindeau, Olteanu care a nenorocit orasul cu imobiliarele lui, Bica, Udrea etc.
  Nu voi pune ștampila pe asa ceva VECII.

  • Un Om care vrea să facă, nu ca Niculae care a dormit de patru ani și promite că va face de acum..Ne am săturat de psd!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS