Actualitate

Ioan Turc: Marile proiecte implică și disconfort. Vă mulțumesc pentru răbdare!

Primarul Ioan Turc a transmis un mesaj pentru bistrițeni în prag de An Nou, în care le mulțumește pentru înțelegere și răbdare în contextul disconfortului creat de lucrările care se realizează în oraș.

Sursa: Facebook Ioan Turc

11 comentarii

 • Culmea este ca la mai toate aceste discutii privind marile proiecte de DISCONFORT pentru bistriteni create din vremea PSD si a fostului primar am fost prezent in sedintele de CL, unde din cand in cand am depus amendamente scrise si s-au facut propuneri clare de a se renunta si revizuii o parte din ele.
  Asa ca Linia Verde pe pereti, betonarea Pietei Centrale, Pasarela suspendata de fier peste B-dul Independentei si multe altele au fost atacate la timp de mine si colegii din acele vremuri atat de la PER cat si de la VERZI.Unele s-au schimbat altele nu.
  Insa in acele timpuri era la butoane un TATUC unic sprijinit de o masina de vot care nu scrasnea nimic.
  Toate aceste interventii se gasesc in stenogramele de sedinte si in arhivele presei locale.
  Reamintesc cititorilor ca acest DISCONFORT nu i se poate pune in carca lui IOAN TURC deoarece le-a mostenit din mers.
  Acuma multi comentaci isi afiseaza nemultumirile insa este tarziu.
  Nu am vazut in timpul dezbaterilor publice pe vremea lui OTC dar si in prezent mai mult de 3-5 bistriteni din care doi adusi de mine mai tot timpul.
  Daca si in 2023 continua dezinteresul general al bistritenilor fata de proiecte si actul administrativ sa nu va asteptati la nimic bun.Cu o floare nu se face primavara.Un singur cetatean mai atent si grijuliu nu poate face mare lucru.
  La Multi Ani !

  6
  46
 • Si inca una cat o suta cu lipsa de modestie dar trece, anunt cititorii ca din 2007 pana in 2020 am creat cu toate puterile un curent ECOLOGIST de luat in calcul la acea vreme atat de primari cat si de alte partide .
  Sa nu uitati ca am bagat o oarecare teama, sfiala in administratia trecuta dar si actuala si datorita amenintarilor cu judecata a amenzilor date de APM si Garda in momentul ciuntirii copacilor baietii din administratie nu au avut curajul sa rada sute de arbori de aliniament de pe traseul Liniei Verzi si a pistelor de biciclete.
  Reamintesc bistritenilor ca incepand cu 2023 orasul pierde aprox. 5.000 locuri de parcare laterala si nu numai.
  Teoretic ca si Ecologist nu imi fac probleme deoarece eu am unde sa parchez insa cei care vor veni din cartiere si de pe dealuri in oras le plang de mila.Eu nu umblu la plimbare im oras cu masina decat odata pe saptamana cand imi fac cumparaturi mai substantiale pentru sapte zile continuu.
  Toate aceste cadouri le aveti din editiile trecute.
  Numai de bine sa auzim !

  4
  36
  • Ma Balane. Cu frica ta cu tot. Cu PER ul tau cu tot. Nu v-a votat nimeni. NU INTELEGI CA NU TE VREA NIMENI. NU INTELEGI CA NOI BISTRITENII VREM TOATE PROIECTELE ALEA. PE CARE TU LE OPRESTI. DA.. DUTE SI LASA NE. TRAGI ORASUL ASTA INAPOI.

   21
   2
 • De ce n ați creat un curent cu toate puterile in CL pentru partie și la autoritățile mai mari ale statului, domnule Balan?
  O partie cu milioane grele, un deal care putea avea altă destinație și la care ne uităm că vine la vale.
  Crețu, nu poate fi atacat doar e din sistem cu pitici lui din primărie pe care ia băgat în sistem și acuma zburda fara frica.
  Asi fi apreciat mult mai mult lupta dumneavoastră decât periatul , pupatul dosului, ridicatul in slăvi a marelui specialist cu facultatea la 45 de ani Spiru Haret, Tetcu și atacul la unele persoane pe care nu le agreați tot din motive de mărirea lui Tetcu.

  22
  1
 • D-le Stoian va rog nu va legati de TETCU CRISTIAN care are un merit al sau si este usor sa-l aflati daca doriti.
  CRISTIAN este un activist voluntar de exceptie si va mai trebuie trei vieti sa il ajungeti.
  Omul are o alta abordare si stie exact ce trebuie facut ca treaba sa fie cu mult mai buna.
  putintica rabdare va trebuie si sa va informati corect.
  Pentru cei care ma acuza ca il sustin pe actualul Primar le spun ca merita aceasta sustinere deoarece in persoana dansului am gasit o buna comunicare si ascultare iar primele rezultate de care eu sunt interesat au aparut deja.
  In tot cazul nici nu am visat dupa trei mandate pesediste cu bubuieli la scena deschisa ca voi gasi o alta intelegere la IOAN TURC.

  3
  27
  • Domnule Bălan atenție ca nu cumva Turc sa fie o piatra prea grea legata de gatul dumneavoastră, îmi permit o gluma asa doar pe jumate, si pe jumătate adevăr, asa cum nici Turc nu e un primar, nici …. nu e ecologist, sa aveți un An Nou Fericit dragi bistrițeni,

   16
   1
 • Ce nu ati inteles nici unul este ca eu nu fac parte din administratie si sunt doar un contribuabil ca si voi.
  Andrei nu pot sa iti trimit pietris din banii mei.
  La Multi Ani !

  2
  19
 • Da, Bălane, marele Tetcu, cu concurs pe bune, singur pe post, concurs neanunțat și cu vizitele medicale la zi.😂😂😂😂
  Păcat că dl primar nu și da seama ce are in ograda lui și că ăștia îl trag in jos.
  Sunteți singurul care îl apreciați așa de mult.
  Acuma că activist de mediu de dat din gura o fi bun, dar de la vorbe la fapte e cale lungă .
  An nou fericit.

 • Ganditi-va ca la acest disconfort in mare parte a contribuit pe langa Cretu, in primul rand, Turc in al doilea rand si sefii tuturor directiilor de la primarie. Ei, desteptii trebuiau sa ia toate masurile necesare astfel incat disconfortul sa fie minim nu mazim. Au intrat in santier o gramada de strazi si bulevarde, scoli, gradinite si cate si mai cate. Probabil ca varsta inaintata a directorilor aflati in prag de pensionare isi spune cuvantul, astfel ca aceasta surmenare si putoare cronica a directorilor a dus la acest disconfort pentru noi fraierii orasului. Pe langa acestea, aproape toti directorii nu au pregatirea necesara pentru functiile pe care le au, iar daca punem la socoteala ca in primul rand disconfortul e cauzat de catre omul vesnic de la patrimoniu, De bortosul de la servicii publice, si pre-pensionara lacusta care are rolul cel mai important dar evident fara nicio pregatire, pentru ceea ce ea crede ca face, atunci ne miram ca inca totusi mai avem strazi.
  Cum poate conduce Turc un oras cand el nu poate conduce 4-5 directii din primarie si se lasa dus de nas cu vorbe dulci tocmai de catre cei care nu l-au vrut nici in ruptul capului?
  Trebuie sa ne obisnuim ca orasul este deja o epava si asa va fi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS