Politică

Ioan Turc, mesaj către Radu Moldovan: Faceți-vă datoria de bistrițean!

Primarul Bistriței, Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud, a avut un mesaj pentru președintele PSD și al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

”O problemă pe care țin să o semnalez: începând cu noul mers al trenurilor de călători, care va intra în vigoare începând cu 10 decembrie a.c, nu va mai exista tren direct între Bistrița și București. Grupa de vagoane Bistrița Nord – București Nord, care se atașează acum în Stația Sărățel la trenul IR 1642 Baia Mare – București Nord va fi scoasă. Nu știu care este motivul. Îi solicit președintelui Consiliului Județean, care este coleg de partid cu ministrul Transporturilor, să depună toate diligențele pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Suntem municipiu reședință de județ, nu suntem o comună. Deci, domnule Moldovan, faceți-vă datoria de bistrițean!”, a spus Ioan Turc într-o conferință de presă.

El a menționat: ”Dacă ministrul Transporturilor era la partidul din care fac eu parte, nu transmiteam un asemenea mesaj, rezolvam problema singur, nemijlocit. Aștept să văd ce se întâmplă. E o problemă de interes public, de aceea mesajul e public, nu la telefaon, nu prin SMS, nu prin e-mail. Acum te urci din Bistrița în vagoanele de București, dacă se scot te urci cu valiza într-un tren care ajunge la Sărățel, cobori, urci în trenul de București”.

8 comentarii

 • Nu ma intereseaza disputa psd-pnl.Sunt toti de doi bani. Sper c-a apus vremea lor pentru totdeauna!
  Insa e descalificant ca un municipiu resedinta de judet din Romania anului 2023 sa fie ELIMINAT din schema legaturilor feroviare directe cu capitala Romaniei!
  RUSINE !!!!!

  46
  12
 • Este necesar şi înlocuitea cu o şosea ca căi ferate de la Bistrița la Bârgău că oricum nu este rentabilă şi nu o foloseşte mai nimeni.

  19
  9
  • Trebuie modernizată și o să meargă mai multa lume cu trenul . Putem lua Modelu german cu abonamentul de 49 euro pe lună valabil cu trenul metrou și autobuze în toată Germania

   2
   6
 • Trenul Baia Mare – București staționează in Sărățel 20 minute ⛔️. Când ar putea să staționeze 1 minut , si sa ajunga la destinație cu 19 minute mai devreme.
  Vouă v-ar plăcea ca trenul sa stationeze 20 min in Deda, sa se cupleze vagoane sa msi stationeze 20 min in Sfantu Gheorghe etc???
  Faci 9 ore, când si putea face 8 !!!

  – Trenul care duce oamenii de la Bistrița la Sărățel ajunge in Sărățel cu 25 min. înainte de plecarea Intercitiului.
  Stai ca prostul in Sărățel 25 min!

  Acum o sa fie msi bine. Trenul care vine de la Baia Mare staționează 1 minut, iar Bistrițenii sosesc la Sărățel cu 10 min înainte sa sosească trenul de la Baia Mare , (nu cu 25 mun înainte).

  Politicienii ar trebui sa-si vadă de treaba lor.
  Ioan Turc, Radu Moldovan, Sorin Grindeanu, Directorul CFR sa-si vadă de treaba lor!
  Omul de la CFR care face Mersul Treburilor isi face treaba bine!

  Acesta e incă un exemplu , care arată că sistemul românesc de conducerea de sus in jos ⬇️ ( de la șef la subaltern) nu e bună!

  11
  2
 • O sanie de vară,un trenuletz Tu,tu, o pista de biciclete ar putea rezolva problema.Vrem pe domnul Turc ministru la transporturi.

  13
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS