Politică

Ioan Turc: PNL va avea un candidat pentru președinția Consiliului Județean

Președintele filialei Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a declarat, vineri, că ”PNL va avea un candidat pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, însă acesta va fi desemnat după parcurgerea tuturor etapelor statutare.

”Filiala județeană a PNL va avea un candidat pentru președinția CJ după parcurgerea tuturor etapelor statutare. Astăzi avem o intenție de candidatură din partea domnului deputat Robert Sighiartău. Toate celelalte declarații le voi face după desemnarea candidatului“, a declarat președintele PNL Bistrița-Năsăud, primarul Bistriței Ioan Turc.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud a transmis acest punct de vedere după ce deputatul Robert Sighiartău a anunțat, vineri, printr-un comunicat de presă, că a luat decizia de a candida pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

8 comentarii

 • Asadar pe tanarul si nelinistitul Robertica l-a luat gura pe dinainte si forteaza candidatura aidoma d-nei Firea ? Partidul nu confirma si nu infirma dar mai asteapta…O fi vreunul cu bani mai multi ? Lista ramane deschisa !

  40
  8
 • Dacă iese președinte al C. J. – o să purtăm cu toții(bărbați, femei.. nu contează!! ) timp de 4 ani…batic!

  36
  34
 • Cum era bancul ăla? „Hai să ne organizăm”! Urmașii brătienilor îl susțin sau nu pe Sigartău? Înțeleg că pe Sigartău îl recomandă banii, famiglia și pocăiții care sunt masă de manevră, dar președinte CJ e prea mult pentru el.

  46
  19
 • Declaratia d-lui Turc reprezinta intr-un fel si o punere la punct , de genul : Ai grija ce spui baietas , ca eu sunt bossul!

  37
  8
  • În mod normal anunțarea candidatului ar fi trebuit făcută publică de președintele PNL BN, flancat de candidat și staful de campanie .
   Din ce vedem aici oamenii ăștia nu cântă aceeași partitură .
   Intenționat , din prostie sau la comanda păpușarilor , nu are importanță ,
   Debut promițător pentru dezastrul liberal ce se prefigurează !

   42
   7
 • Eu cred ca Dl. Turc face (din nou oare?) un blat cu Radu Moldovan. Tu la CJ eu la Primarie. Trist. Cred ca incet, incet , PNL va avea soarta PNTCD.

  53
  5
 • Voi va dati seama ca astia aleg sa mearga la razboi cate unu? Din cei doi penelei nu are nici unu simtul ridicolului? macar anu asta sa dea senzatia ca sunt o echipa. Va dati seama ce intelegere si colaborare va exista in cazul in care inregistreaza victorii pt ambele posturi? 0 barat

  Oricum mai asteptam un slab organizator si prost gospodar si la nivel de CJ.Amin

  15
  8
 • Normal ar fi ca domnul Turc sa fie mai băbătos si sa candideze la presedentia cons jud ,că acolo se bate cu omologul de la psd …La primarie unde ,oricum ,candidatul psd e unul slab ,ca asa se vorbeste in târg ,domnul Robert ,va castiga farz probleme sustinut de coreligionarii din orad si de expertiza de antrepenor de succes, plus experienta a 3 mandate de deputat .

  16
  11
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS