Actualitate

Ioan Turc: Se lucrează intens pe str. Mihai Viteazul. Felicitări pentru determinare!

(FOTO) Primarul Bistriței, Ioan Turc, spune că se lucrează intens la viitoarea rețea de canalizare pluvială de pe strada Mihai Viteazul și felicită echipa de la Luk Trust Construct 2004 pentru determinare.

Într-un interval de maxim 7 luni, constructorul montează, pe 603 metri, tubulatură din polipropilenă corugată cu diametre între 300 și 800 mm, cu 19 cămine de vizitare și 50 de guri de scurgere, plus un separator pentru hidrocarburi.


Valoarea contractului de lucrări este de 2.262.071 lei.

Pe strada Mihai Viteazul există în prezent două reţele de canalizare menajeră, una mai veche şi una mai nouă, care însă nu pot prelua integral debitul de ape meteorice din zonă pentru a fi evacuat instantaneu, ceea ce duce la stagnarea apelor pluviale pe stradă, în spaţiile verzi aferente străzii, în curţile oamenilor şi în subsolurile caselor.

7 comentarii

 • Felicitari si primarului ca sta de ei si nu-i lasa sa se invete cu statul degeaba in santier.
  Daca toti s-ar misca precum CML, Amicii si Luk Vader astia, altfel ar arata orsaul in timp record.

 • Muriți de ciuda securiștilor din PSD!
  Felicitari Ioan Turc!!!! Proiecte fapte nu vorbe ca PSD. Cretu a furat 12 ani din oras……

  • Alo, primaria????? alo gara??? Primarule strada Simfoniei cand o vezi asfaltata??? Celalalt primar a asfaltat strazi mult mai lungi si tu o strada de 200 m nu esti in stare sa o asfaltezi. Cand ai candidat la primarie ai promis ca de craciun strada Compozitorilor va avea iluminat public . A trecut un an iar promisiunea ta a devenit o minciuna. Luna viitoare este din nou craciun si tot bezna este pe strada. Ai venit in capatul strazii langa Dedeman, te-ai filmat si ai promis o mare minciuna…. Daca vi la colindat pe strada ia si lompasul cu tine.

 • Pe Slavici când terminati de asfaltat?
  La primavara?
  Ca aia de la gaz au schimbat conducta acum 2 saptamâni.
  Fir-ati a dracu’ cu santierele voastre începute toamna târziu, toata vara ati frecat-o la umbra si acuma va apuca harnicia, tot orasul arata ca naiba, numai gropi si santuri.
  Pe Gr. Balan câte milioane ati îngropat? Chiar era nevoie sa sapati o groapa de 2 m pentru ca apoi s-o umpleti la loc si sa turnati o amarâta de „linie verde” care va ia o luna jumate pentru 300 de m?
  Sau asa era reteta pentru topit niste bani în caietul de sarcini?

 • Foarte bine ca se face.
  Dar totusi 7 luni pentru montarea a 19 camine si 603 m de tubulatura 50 de guri de scurgere si un separator de hidrocarburi?
  Eu lucrez la Cluj in 3 zile s-a executat 210ml de tubulatura de canalizare diametru 300 si 12 camine de vizitare 1200×1200 , 8 camine de scurgere de 400×400 pe aceasi lungime plus montarea unui separator de hidrocarburi de 3000l in fundatie casetata de 3000×2500.
  Care ii diferenta intre 7 luni si 3 zile

 • O abordare din ce in ce mai curajoasa si buna pentru oras.
  Zilele trecute surpriza pentru mine a venit si de la plantarile de noi copacei de aliniament de pe strazi.
  Felicitari domnului Primar IOAN TURC pe care-l sustin .
  Tinem aproape si ne implicam impreuna !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS