Actualitate

Ioan Turc: Statul de drept în Romania a făcut infarct

Preşedintele interimar al PNL Bistriţa, Ioan Turc, a scris, într-o postare pe Facebook, că „statul de drept e la terapie intensivă și depinde de noi, de toți oamenii buni din această țară dacă va muri, va trai cu sechele sau se va face bine”

„S-a întâmplat pentru că PSD nu a înțeles, după 28 de ani de la căderea unui dictator lipsit de scrupule, că rostul guvernanților este acela de a guverna în interesul general al oamenilor și nu pentru a se favoriza pe sine. Actul de guvernare implică, pe lângă onoarea de a decide în temeiul încrederii acordate de către popor, responsabilitate, pricepere și patriotism.

Înșelarea flagrantă a încrederii oamenilor în instituțiile și puterile statului reprezintă un atac frontal la temelia sistemului democratic. Pot să înțeleg instinctul primar al unora de a se salva, dar nu înțeleg cum a fost posibil ca acesta să se întâmple, folosind mecanismele statului, fără ca ceilalți lideri ai PSD să reacționeze. O mână de politicieni cu probleme penale sunt mai importanți decât România? Gașca e mai presus decât țara? Răul s-a produs.

Statul de drept e la terapie intensivă și depinde de noi, de toți oamenii buni din această țară dacă va muri, va trai cu sechele sau se va face bine”, a scris el.

Etichete

7 comentarii

  • PSD a guvernat foarte bine a crescut pensile, salarile a eliminat o gramada de taxe….treziti-va popor neinformat si manipulat, am impresia ca marea majoritate care iese in strada nu stie pentru ce protesteaza…..ordonanta de urgenta nu se refera la gratiere….cititi texul ordonantei in intregime popor analfabet….sau cer prea mult…sa sti sa citesti?

  • Consider ca in guvernul PSD chiar sunt oameni competenti sa aduca masuri benefice cetatenilor…sa lupte pt binele lor cu redpinsabilitate si patriotism…. Nu ca presedintele Iohanis care lupta doar pt interesul lui si pentru a-si intretine cele 6 case… Care ghinion le-a obtinut din veniturile de profesor…. Oamenii care ies in strada, o fac pt ca nu le convine conducerea PSD, ei in loc sa isi doreasca ca lucrurile in Romania sa o ia pe fagasul normal… Lupta pentru rau… De ce oameni buni??? De ce nu va deschideti ochii??? Sa vedeti cine intradevar vrea sa duca lucrurile pe rapa in tara noastra… Cititi, documentati-va… Astfel veti putea afla adevarul… Nu va lasati manipulati si influentati…

  • Sunt impresionată efectiv!Scriem mizerii,ne place sa fim contra,doar pt ca facem parte din opoziție. Excelent!Ce rost își mai are informația,cititul și documentarea.Hai sa fim contra doar pt a fi contra!Așa sigur vom reusi sa ridicam tara asta impreuna!În loc sa conducem impreuna,sa avem acelasi scop,când unul greseste,sau cand nici macar nu apuca sa faca asta,abia așteptăm sa aruncam cu mizerie doar de dragul de a fi impotriva.Ne dezbinam singuri.Rușine,Rușine,Rușine!

  • Sa dai o ordonanta ca sa scapi de mana legii e ok. Deci sefa DNA, Procurorul General, CSM si ambasadele celor mai importante tari au luat-o pe aratura. Dreptate au smecherii care isi bat joc de noi fara rusine.

  • Ministrul pentru IMM-uri si-a dat demisia in semn de protest fata de hotia guvernului si trompetele psdiste sufla cat le tin bucile ca sa-i acopere gestul

  • PNL are o mare parte din vina pentru faptul ca PSD a castigat atat de usor alegerile si acum calca totul in picioare. PNL a avut o campanie groaznica, nu a facut curatenie in propriul partid, s-a compromis facand alianta cu PDL, nu a fost credibil deloc. Cred din ce in ce mai mult ca prestatia jalnica a PNL din ultimii ani este rezultatul unui blat cu PSD.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS