Actualitate

Ionuț Simionca, ales secretar general al PMP: Trebuie să ne reinventăm

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a fost ales secretar general al partidului la Congresul Extraordinar al PMP care a avut loc la Sinaia și în cadrul căruia europarlamentarul Eugen Tomac a fost redevenit președinte în locul lui Cristian Diaconescu.

”Le mulțumesc din suflet colegilor mei care m-au ales astăzi, la Congresul Extraordinar al Partidului Mișcarea Populară, în funcția de secretar general și îl felicit pe noul președinte al partidului, Eugen Tomac. Moțiunea pe care am susținut-o, ”PMP – Un nou început pentru o Românie creștin – democrată”, a întrunit 421 de voturi, ceea ce reprezintă 92,3% din voturile exprimate la congres. În perioada următoare, trebuie să reconstruim, să ne reinventăm, să demonstrăm că încercările ne-au făcut mai înțelepți și mai buni. De noi depinde viitorul PMP! Mult succes, dragi colegi! Mult succes, PMP! Mulțumesc echipei PMP Bistrița-Năsăud!”, a menționat Ionuț Simionca, într-o postare pe Facebook.

Eugen Tomac a candidat la şefia partidului cu moţiunea ”PMP – un nou început pentru o Românie creştin-democrată”. Din cei 456 de delegaţi prezenţi, 421 au votat pentru Eugen Tomac, 18 voturi au fost împotriva şi 17 persoane s-au abţinut.

Eugen Tomac va fi secondat la conducerea partidului de doi preşedinţi executivi, Petru Movilă şi Adrian Mocanu, şi de patru prim-vicepreşedinţi: Lucian-Ioan-Titus Morar, George-Mihail Neamţu, Costin-Sebastian Moise şi Emil-Marius Paşcan. Din echipa de conducere validată la Congresul Extraordinar al PMP fac parte, de asemenea, Ionuţ Simionca (secretar general), Cătălina-Nicoleta Bozianu, Dorin–Valeriu Bădulescu şi Răzvan-Nicolae Sebe (secretari generali adjuncţi), precum şi vicepreşedinţii, secretarii executivi şi trezorierul, semnatari ai moţiunii conduse de Eugen Tomac.

12 comentarii

 • Slabi oameni are partidul – și puțini – de au ajuns să-l aleagă pe simionca secretar.
  Cred că toți participanții la congres au primit câte o funcție.

  E ca-n bancul ala:
  Tratatul de la varsovia pune în discuție contribuție armatelor prietene la forța unită.
  Îi întreabă pe polonezi: voi cu ce veniți:
  Polonezi: cu 100 tancuri, 50 avioane, etc.
  Românii: cu 100 de TAB-uri, 25 elicoptere, etc.
  Albanezii convoacă adunarea de stat, ca să decidă democratic:
  Unul propune: să le dăm un tanc și un elicopter.
  Hodja zice: eu propun să le dăm amândouă tancurile.

 • Te pomenesti ca s a facut si Băsăul crestin democrat? Dupa ce si a bagat la inaintare ,la puskarie aproape toqta familia ,plus prieteni ,parteneri si ,,sfatuitoarele” de la ceas de seara…Credeti voi , ca gasiti o țâță crestin democrata la care sa sugeti la fel ca la aia sekurista moderna care v a ințarcat?

 • Succes. Sunteti un politician consecvent care cu pasi mici a demonstrat ca poti face performanta daca iti doresti si lupti pentru comunitate si pentru binele tarii.

 • Pt. Jmeker ….Aproape toata lumea provine din PD via PDL…..Asociatia Miscarea Populara( Ioana B) ,Base-Intern .Socialista……peste noapte,Intern.CD…love……,PMP iar intre timp ,s-au mai alipit unii ,altii…..Trebuia sa cada PNTCD(cel vechi,istoric), fiindca incurca …..cel nou este o caricatura trista, aliata cu Psd! Cam asta este…. Banuiesc ca, strategul ,ideologul acestui partidulet este M Neamtu din Cluj, daca nu e vreo coincidenta de nume……Mi se pare ca a mai poposit pe la ceva partide….Interesant….fuga dupa putere…nu conteaza aliatii….politica din Romania(in mare parte) !

 • L-au dat jos pe Diaconescu care era singurul politician de valoare din acest partid! Partidul ăsta făcut la beție de Petrov, n-are nevoie de un lider nou. Are nevoie de un ficat nou.

  • A ajuns Raducu să aibă secretar general în partidul lui Basescu. Pohta ce-s pohtit. Să-l servească toată lumea pe el!

 • Trebuie sa ne reinventam. Auzi la el. Adica trebuie sa gasim alte minciuni cu care sa prostim alegatorii. Pe centura politicii cu voi.

 • Aha! Deci, cum pot fi rezumate lucrurile: a plecat Diaconescu, un om la care, până să intre în gașca petroviană, mă uitam cu o oarecare decență, credeam că descălecatul în psd a fost numai un accident, dar s-a dovedit că nu a fost așa absolut deloc, și a revenit eternul și fascinantul Tomac! La câtă carismă prezintă acest ins și la cât spirit de convingere afișează, nu ar fi capabil să adoarmă niciun copil hiperobosit, darămite să convingă populația. Sau… la cât de „înțeleaptă” și „rațională” e populația acestei țări „creștin-democrate”, să fie totuși posibil să fie păcălită și de un astfel de măscărici?! Posibil, nu e de zis hop nici măcar după trecerea pârleazului. Când îmi aduc aminte de simionca, când dau peste al său nume și când îi aud și citesc prelegerile, credeți-mă, pe cuvânt de onoare, mă cuprind o greață și o lehamite de-mi vine să vomit și ce n-am consumat. Cum ni se afișa acest politruc scabros ca fiind alternativă la ciuma roșie și partea sa galbenă, iar după alegeri, ce să vezi, s-a cotârcit cu ambele. A făcut sluj la răducul moldovan să-i facă cumnatul vice. Câtă mizerie!!! Să-l fi auzit cum vorbea acest simionca în campania electorală la adresa psd-ului și la adresa metodelor uzitate de acest grup infracțional, având acuma în față și întâmplările de după, stai și te gândești, măi, chiar ființa umană nu are nicio limită. Poate atinge chiar și limita penibilului și imposturii nedefinite încă??? Și ne mai mirăm că țara aceasta arată precum o budă publică, arată exact așa cum merită să arate și precum majoritatea ce o populează. Succes micule petrov, hai că românul are mintea scurtă, rațiunea inexistentă, valorile și principiile puse în dosul curții, ai toate șansele să-l mai păcălești și pe viitor! Îl fentează ciuma roșie de peste 30 de ani, acuma cotârcită cu cealaltă parte a fsn-ului iliscean, tu și gașca ta de ce n-ați putea să o faceți!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.