Actualitate Recomandări

Ionuț Simionca: Bătălia din PSD e pentru ciolan. Dragnea va rămâne Suleyman Magnificul în PSD

”Liviu Dragnea va rămâne în continuare Suleyman Magnificul al PSD, pun pariu că în CEx al PSD va fi un puci eșuat. Din punctul meu de vedere, nu există nicio diferență între puciști și cei din actuala conducere, toți PSD-iștii sunt la fel. În niciun caz așa-zișii denunțători nu pot fi considerați eroi ai luptei anti Dragnea, până acum au tăcut chitic și au preferat să se supună președintelui PSD. Am asistat la o bătălie în PSD, dar nu una pentru români ci o bătălie pentru ciolan. Dragnea a învățat jocul, după toate negocierile și toate promisiunile făcute înainte de CEX a reușit să-i liniștească pe unii care s-au revoltat, le-a promis funcții, a distribuit resurse. Un minister în stânga, o agenție în altă parte… Cel mai bun scenariu nu e ca una din tabere să câștige, ci să se lase cu luptă internă în PSD, să continue acest război și excluderile”, a declarat într-o conferință de presă vicepreședintele PMP Ionuț Simionca.

Deputatul bistrițean, președintele organizației județene PMP, a adăugat că ”pentru ca lucrurile să se îndrepte în România, este nevoie de trei pași”: ”1. Demolarea Guvernului Dăncilă și înlocuirea cu un Executiv responsabil, care să gestioneze lucrurile până în 2020. 2. Trimiterea PSD în opoziție și eliminarea tuturor căilor prin care PSD-iștii consumă pentru ei înșiși resurse financiare de la bugetul de stat. 3. Modificarea legii electorale, revenirea la două tururi de scrutin în alegerea primarilor. E singura șansă reală prin care PSD poate fi învins și se poate reveni la normalitate”.

3 comentarii

  • Ma lesi`. De parca tu/voi nu pentru ciolan va luptati. Hai sictir. Nu aveti o echipa viabila, un reprezentant cu care sa veniti in fata, sunteti varza. Ca si ceilalti. Urllati, criticati fara rost. Asa pot si eu si oricare. Bine pa.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS