Actualitate

Ionuț Simionca: Bravo, ați înfrânt!

”Bravo, ați înfrânt! Mă uimește lipsa de responsabilitate, maturitate politică a reprezentanților PNL și PSD din Bistrița-Năsăud care îi sancționează pe locuitorii comunei Cetate pentru că administrația este condusă de un primar PMP”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

Secretarul general al PMP a menționat într-o postare pe Facebook:

”Guvernul a alocat, în ședința de săptămâna trecută, bani pentru plata unor cheltuieli curente și de capital în toate toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului nostru, cu excepția comunei Cetate.

Îi “felicit“ pe președinții PNL și PSD Bistrița-Năsăud, pe prefectul PSD și subprefectul PNL din Bistrița-Năsăud, pentru performanța de a-i pedepsi pe locuitorii comunei Cetate. Majoritatea PNL-PSD funcționează și în Bistrița-Năsăud la fel cum funcționează în întreaga țară – la nivel guvernamental și parlamentar.

Domnilor, acest sabotaj la adresa primarului PMP nu funcționează și toți românii, nu doar cei din Cetate, văd cum PNL și PSD își bat joc de țară.

Ați pierdut orice legătură cu problemele și realitatea noastră de zi cu zi.

Reveniți cu picioarele pe pământ!”.

1 comentariu

  • Așa vă comportați voi cu fondurile publice. Atenție, cu fondurile publice. Că banii respectivi nu sunt ai voștri sau ai neamurilor voastre, ci sunt contribuția populației plătitoare de taxe și impozite. Așa ați fi făcut și voi dacă v-ați fi găsit la butoane. Și pentru asta ar trebui să fie deschise dosare grele. Dar de către cine de către DNA-ul patriot? Justiția ahtiată după privilegii și speciale?… Că așa ne zicea ăla din fruntea DNA că activitatea DNA are la bază patriotismul… Ce mizerie de om!… Păi, stimate politruc cu ifose de majistrat, DNA trebuie să aplice legea și să combată corupția, dă-l în m-ții mă-sii de patriotism. Ăla nu ține de cald, corectitudine și de foame! Deci, banul public e împărțit în funcție de interesele clanurilor mafiote, iar antijustiția din Românica, prietenul infractorilor, ține de șase! Halal țară!

    10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.