Actualitate

Ionuț Simionca deschide lista PMP pentru Camera Deputaților: Bistrița-Năsăud pe primul loc

PMP Bistrița-Năsăud a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie la Biroul Electoral Județean. Președintele organizației județene PMP, deputatul Ionuț Simionca, deschide lista pentru Camera Deputaților.

Candidații sunt:

Camera Deputaților: Ionuț Simionca, Ștefania Stere, Augustin Borș, Lucian Pintea, Ovidiu Moldovan, Dorel Bertel, Ioan Bereș

Senat: Caius Cârcu, Oana Săcălean, Gavrilă Ciherean, Olimpia Bălos

https://www.facebook.com/MiscareaPopularaBN/posts/3730917646958545

Ionuț Simionca, liderul PMP Bistrița-Năsăud, candidează pentru un nou mandat de deputat:

”Misiunea pe care mi-o asum este aceea de a construi un viitor mai bun pentru bistrițeni. Am văzut cu toții cum parlamentarii PNL și PSD s-au luptat în ultimii patru ani pentru ciolan și pentru favoruri nemeritate. Spre deosebire de aceștia, eu am luptat pentru creșterea nivelului de trai al bistrițenilor, pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud și pentru eliminarea privilegiilor acordate politicienilor.

Sunt singurul parlamentar care a renunțat la pensia specială în fața notarului. În toată activitatea mea, am pus Bistrița-Năsăud pe primul loc. Am fost, de departe, cel mai harnic parlamentar din județ și m-am zbătut să rezolv problemele pe care bistrițenii mi le-au adus la cunoștință. Astfel, am avut 160 de inițiative legislative, din care 20 au fost aprobate și au devenit legi. Sunt inițiatorul Legii Autostrăzii Nordului (care a fost adoptată de Senat), a Legii privind amplasarea de bariere la trecerile la nivel cu calea ferată și a Legii Colectiv. În același timp, am inițiat proiecte de legi pentru desființarea pensiilor speciale, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, alegerea primarului în două tururi de scrutin sau pentru creșterea transparenței în administrație.

Rezultatele din 27 septembrie mi-au confirmat faptul că tot mai mulți bistrițeni caută o alternativă la partidele tradiționale, PNL și PSD, care au dezamăgit și au ținut pe loc județul în ultimii 30 de ani. Împreună am reușit să construim această alternativă la alegerile locale și tot împreună putem să mergem mai departe pe acest drum și la alegerile parlamentare”.

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/3922894041058758

5 comentarii

  • Partidul care ne-a facut onoarea de a fi reprezentati in parlamentul E. de Eba si care o sustine si ca deputat, partid care a fost reprezentat de Uderea la prezidentiale… ne vorbeste de viitor :)))…
    Asta da viitor…

  • Fotografia este sugestivā. Bunul dr Pintea sta în spatele sefului- macho man-omul care face jocurile. Si chiar le face! Dovada când a fost Secretar de Stat în MS a schimbat rezidentiatul fiicei lui fārā examen, din pix ( al lui Nelu ). Probabil mai are probleme personale nerezolvate -de aia candideazā pt deputat-sau are mustrāri de constiintā si vrea sā facā un bine poporului( hai sictir) oricum abia asteptām o conferintā de presa sa auzim si noi ce planuri are pt urbea pe care o va reprezenta în viitorul legislativ( ca la MS nu a scos public o vorba) desi lumea zice ca are un vocabular limitat si suburban-hai sa nu fim rāi ca doar e doctor.

  • Doamna din dreapta (consilier local Stere Ștefania) ne arata în poza principala ce ne da în următorii 4 ani? Vezi degetul de pe mapă.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS