Politică

Ionuț Simionca: Iohannis, pentru PNL ciumă, pentru PSD mumă

”Iohannis, pentru PNL ciumă, pentru PSD mumă! sau Iliescu ar trebui să fie invidios pe Klaus Iohannis”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, secretar general al partidului.

El a menționat: ”Nici măcar PSD nu a reuşit perfomanţa de a-şi susţine atât de bine interesele cum a făcut-o Klaus Iohannis pentru ei. Din 2014 în prezent, preşedintele dat de PNL a desemnat mai mulţi premieri PSD decât Iliescu. După ce au câştigat alegerile înjurându-se reciproc, astăzi fac front comun pentru protejarea pensiilor speciale, a angajărilor tuturor pilelor şi pentru împărţirea posturilor de la rotativă.

Singura şansă a României de a scăpa de PSD şi PNL este o dreaptă unită, modernă și puternică, care să aibă ca ţel comun eliminarea pesedismului clientelar, a sinecurilor şi a căpuşelor de partid! Dreapta aduce schimbarea pentru România”.

Reamintim că PMP, USR și Forța Dreptei poartă discuții pentru a forma o alianță în perspectiva anului electoral 2024.

4 comentarii

 • Atențiune! Vorbește Simionca de: „eliminarea pesedismului clientelar, a sinecurilor şi a căpuşelor de partid”. Urmează să-l dea afară din partid pe cumnat și să-l înfiereze ca să prostească proștii să-l mai voteze o dată. După care, cu furie de dreapta își va alunga și nevasta, fostă secretară de stat în guvernul pesedist și apoi deputat pesede din patul conjugal. E clar că omului i s-au suit căpușele în cap și nu mai rezistă! Nu se mai poate așa!
  Luptă, luptă Simionca! Și dă-i!

  18
  2
  • Poi poate vorbi si sa faca ,,marturie” in ,,slujba jocului democratic.In fiecare luna statul prin autoritatea electorala sponsorizeaza pmp cu aprox 400.000 de lei.Psd – 7,8 mil lei,Pnl 6,6 mil lei ,usr 3,5 mil lei.Sume primite LUNAR.No …si acum,focile, la munca .Mai ales profesorii astia, ,,destabilizatorii ordinii sociale si ai statului de drept”.

   7
   4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS