Actualitate Politică

Ionuț Simionca, mesaj pentru bistrițeni la început de campanie electorală

(VIDEO) ”Dragi bistrițeni, trăim vremuri tulburi, în care sănătatea și viața, dar și economia și locurile de muncă ne sunt puse în pericol de o pandemie care face ravagii în toată lumea. După ce vom scăpa de pandemie, viața noastră nu va mai fi la fel.

În perioade de mare încercare, cum e cea pe care o trăim acum, o țară are nevoie de politicieni curajoși, serioși, harnici, apropiați de popor, care au dovedit că pot să miște lucrurile din loc.

În prima zi a campaniei pentru alegerile parlamentare, principala mea preocupare este sănătatea dumneavoastră. În calitate de candidat la Camera Deputaților, voi încerca, în zilele care urmează, să vă întâlnesc, față în față, cu respectarea normelor sanitare, sau online pentru a vă prezenta proiectele mele de viitor.

Vă asigur că mereu vă voi pune pe dumneavoastră și județul Bistrița-Năsăud pe primul loc, vă urez multă sănătate și vă rog să aveți grijă de cei dragi! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul deputatului PMP Ionuț Simionca, primul pe lista partidului pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

(Comandat de: PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – PMP Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Timp Online SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200012)

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS