Actualitate Politică

Radu Moldovan: Lăsați piețele deschise! Lăsați producătorii locali să existe!

”Lăsați piețele deschise! Lăsați producătorii locali să existe, să reziste acestei perioade grele, să ne ofere produse proaspete, de calitate! Decizia închiderii piețelor și târgurilor este lipsită de orice logică, în condițiile în care supermarket-urile sunt deschise”, spune președintele PSD și al CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan:

”Nu aveți nicio explicație pentru această decizie, poate doar dorința de a îngenunchia de tot și producătorii români. Oameni aflați oricum într-o situație disperată.

Zeci de mii de fermieri nu au primit despăgubirile promise pentru culturile compromise de secetă, în primăvara anului 2020 și nici în toamna anului 2019. Lucruri respectate cu sfințenie de fostul ministru al agriculturii, Petre Daea.

Uniți, trebuie să scăpăm agricultura românească de cel mai mare dăunător: Guvernul Orban!

Dar nu ați secătuit doar agricultura, ați vândut România prin împrumuturi, sunt 1 milion de șomeri, HoReCa e lipsită de sprijin și perspective, iar sistemul medical lipsit de ajutor.

România cere aer, sprijin, implicare, dar, în schimb, are parte doar de decizii proaste și piedici. Până când?”.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/3529581067095415:0

(Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Timp Online SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

11 comentarii

 • Oamenii trebuie să respecte regulile si autoritătile trebuie să se asigure că se întâmplă asta. Atunci nu s-ar mai inchide nimic.
  Dar, în majoritatea cazurilor, nici oamenii nu ințeleg de vorbă bună, nici autoritățile nu fac nimic. Să nu ne mirăm că am ajuns aici si încă suntem departe de deznodământ.
  Toată lumea așteaptă decizii de la nivel central, celebrul tătuc atoateștiutor, apoi se plâng. Conducătorii județelor sunt îngerași, își fac făcutele, să le iasă lor și prietenașilor treaba, nici nu le trece prin cap să iși organizeze propria ogradă.
  Incompetența colcăie in toate instituțiile, bănuții vin, ia mai dă-o incolo de țară și de proști!
  Să vină guvernul, presedintele, sa dea cu mătura si prin curtea noastră ca noi n-avem vreme. Las Fierbinți scrie pe noi.
  Acuma nici guvernul nu e intruchiparea purității, dar asa cum Bolojan la Oradea a demonstrat ca pe plan local se poate face administratie intr-o țară complet neguvernată, cred că am putea și acuma.

 • Pentru cei care vreau sa se informeze corect , inchiderea pietelor se refera (in propunerea CNSU) numai la pietele care functioneaza in cladiri , nu si la cele in aer liber.La Bistrita , nu e cazul! Deci ,nu fiti ingrijorati…Ingrijorarea ar trebui legata de faptul ca in piete nu prea sunt producatori reali (din cei cu bataturi la maini , cu priviri triste de oameni napastuiti de soarta , cu pensii de sute de lei sau fara) iar cei care ar putea face ceva , se fac numai „ca fac”. PSD ar trebui mai degraba , sa aiba ingrijorari de acest fel. Glumind un pic , daca d-l Turc apuca sa puna prelatele si sa duca incalzirea la bun sfarsit s-ar fi inchis piata din Decebal care n-ar mai fi putut fi considerata in aer liber…

  • Vedeți ce frumos comunică dna Ivan?
   Negrul întunecat al piețelor închise de PNL versus soarele răsare în poza dlui Moldovan.
   Ce coregrafie măiastră..
   Vin alegerile.
   Iar tot ei.

 • Are dreptate, doamna Delia! Regulile trebuie respectate! Când ați fost la butoane, s-a procedat cum doreați! Acum lăsați pe alții sa hotarasca! Asta se numește, alternanță la guvernare, dacă ați auzit… Nimeni nu e veșnic la… putere! Numai „bunicii” și „tatii „voștri, voiau! Un pic de pauza! Și, odihna! MNPop

 • Cine a spus si unde ati citit ca se inchid pietele. E o tampenie, ca multe altele scornite de PSD pentru a deruta lumea. Ordinul spune clar, ca se inchid acele parti din piete care sunt inchise, Bucurestenii le spun HALE, unde ori cum nu vinde taranul roman si nu gasesti produse romanesti. Acola, in acele spatii inchise ca sa nu inghete bisnitarul care vinde , vei gasi produse din Turcia, Grecia, Spania, Italia, sau alte tari exotice. Asa ca mai usor cu dezinformarea securisto-comunista.

 • Purtați masca cum trebuie și nu vă închide nimeni piețele. Aici nu suntem nici la pupat de moaște, nici la alba-neagra.

 • LĂSAȚI ȘI ȘCOLILE DESCHISE! Predau la o școală cu peste 1000 de elevi și nu s a înregistrat nici măcar un caz pozitiv. Ce aveți de gând, să distrugeți o generație? Poate un copil să stea 6 ore intr un telefon să facă școală? Nu s a asigurat nici măcar o tabletă vreunui elev din școala noastră, sau un laptop în dotarea școlii. DEZASTRU!

  • Uite ce zice cel mai amplu studiu pe covid.
   https://www.princeton.edu/news/2020/09/30/largest-covid-19-contact-tracing-study-date-finds-children-key-spread-evidence

   Bun. V-ați prins de ce şcolile până la apariția unui vacin ar trebui închise?
   Imunizare colectivă nu pare a fi un scenariu de preconizat . O spun toți inclusiv de la OMS.
   Da sunt efecte majore pe sănătatea mentală a viitoarelor generații. Dar într-un scenariu de risc, mai importantă e asigurarea sănătății fizice în acest moment a tuturor. De educat o generație de copii fără părinți sau bunici decedați din cauza unor măsuri incosistente, incoerente pare un scenariu mai trist decât a freca educational menta câteva luni până la vacin.

 • Închiderea școlilor o decizie Catastrofală
  În școala noastră cu peste o mie de elevi nu a fost nici măcar un caz pozitiv. Se închide în condițiile în care nici măcar un elev nu a primit o tableta sau școala un laptop. E normal să stea un elev 6 ore pe zi intr un telefon? DEZASTRU

 • Ma, politrucule ! Doru.
  In hale vinde micul producator local si micu negustor local.
  Dupe tine marile lanturi de hypermarketuri sunt negustori cinstiti .
  Da micu negustor local e numit bisnitar si trebe distrus.
  Bisnitar, ca pe vremea comunistilor.
  Ma, voi nu sinteti liberali.Sinteti ciuma galbena.
  Pana acuma 20% din produsele de mancare se vindeau in pietele si halele agroalimentare din tara.
  Dupa ce distrugi pe micu negustor local si pe micu producator local hypermarketurile castiga 20% din piata ce nu o controlau.
  Comert nu mai au voie sa faca numai marile lanturi de hypermarket.
  Ma, politrucilor, voi nu sinteti liberali.
  Sinteti ciuma galbena care distruge mica productie si micul comertul local.
  Sa traiti bine.

Apasă aici ca să comentezi

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS