Actualitate

Ionuț Simionca: Noi iarăși rămânem pe dinafară? Și demisia este o opțiune!

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, spune că ”PNRR-ul guvernului PNL USR+ a fost întors de la Bruxelles” pentru că ”acest guvern de incompetenți nu a reușit să se pună de acord și să trimită documentele complete Uniunii Europene”:

”Discrepanțele mari din documentele trimise și zecile de necorelări arată că PNRR-ul este făcut pe genunchi și, mai mult, că proiecte sunt făcute pentru firme de casă.

Comisia Europeană remarcă faptul că, pentru Fondul de capital de risc pentru IMM-uri, costul trainingului pentru o singură persoană este de 133.000 de euro. ”Pare cam excesiv”, concluzionează Comisia.

Un alt exemplu este că România a cerut bani prin PNRR pentru a renova secţiile de Terapie Intensivă pentru nou-născuţi. În documentul word se cer 80 de milioane de euro pentru asta, dar în documentul .xls anexat aceluiaşi proiect suma finală este de 71 de milioane de euro.

S-a depus cerere pentru finanţarea unui spital nou, doar că suma diferă de la un document la altul. Odată sunt ceruţi 570 de milioane de euro, iar în altul, 517 milioane de euro.

Drumul expres Cluj-Bistrița nu a fost finanțat! Centura Mun. Bistrița nu a fost finanțată!

Nu sunteți capabili nici măcar să vă completați la fel două documente!

În acest moment, șansele sunt foarte mici ca țara noastră să primească toți cei 29 miliarde €.

Săptămâna viitoare, CE începe să aprobe proiectele PNRR depuse de ţările membre şi plata acestora. Noi iarăși rămânem pe dinafară, din cauza acestor greșeli!?

Domnilor parlamentari de la putere, cum ajutați județul nostru care v-a trimis în Parlament? Cum ajutați țara noastră? Transmiteți din partea noastră colegilor dumneavoastră că și demisia este o opțiune!”.

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/332775211546224

5 comentarii

  • nu esti bun negociator ramai pe dinafara, d-ule simionca daca petru banii care ii iei din impozitul meu pentru salanar numai comentezi si nu pui mana nu vei fi apreciat

  • Nu popularizati minciunile ciolacului ! Ghinea i -a propus asa :daca PNRR NU TRECE, EL, GHINEA DEMISIONEAZA . DAR ,DACA TRECE, ATUNCI SA DEMISIONEZE CIOLACU SI TOTI CEI CE NU INTELEG CA ORICE PROIECT EUROPEAN TREBUIE FINISAT, EXPLICAT SI EVENTUAL COMPLETAT, ceea ce mi se pare normal .Proiectele nu au fost retrimise s- au cerut doar mici corecturi si precizari . Sa se stie ca doar cine nu munceste nu greseste . Si sta pe margine si minte …

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.