Politică

Ionuț Simionca (PMP): PPE trebuie să rămână principalul susținător al valorilor creștine și al familiei tradiționale

Secretarul general al Partidului Mișcarea Populară, Ionuț Simionca, a participat, în perioada 27-28 aprilie, la o dezbatere organizată de Partidul Popular European (PPE) pe tema „Christian Democracy as the EPP’s Heritage and Future”. Acesta a pledat pentru o voce mai puternică a conservatorilor, care se concentrează mai mult pe valorile tradiționale și familiale și sunt sceptici în ceea ce privește actuala raportare a PPE la politicile de gen și drepturile LGBT.

Așa cum bine știm, există diferențe de opinii între membrii PPE pe câteva problematici, și aș vrea să mă refer la politicile de gen și drepturile LGBT. Pe de-o parte, avem colegi care susțin că promovarea politicilor de gen progresiste și a drepturilor LGBT sunt compatibile cu valorile noastre creștin-democrate. Ei consideră că aceste politici sunt importante pentru a crea o societate mai justă și egalitară. Pe de altă parte, avem colegi, în rândul cărora mă număr și eu, care se concentrează mai mult pe valorile tradiționale și familiale și sunt sceptici în ceea ce privește actuala raportare a EPP la politicile de gen și drepturile LGBT. Este important să recunoaștem că aceste două perspective sunt legitime și că este posibil să existe o gamă largă de opinii pe aceste teme în cadrul creștin-democrației”, a spus secretarul general al PMP în cadrul dezbaterilor de la Viena.

În opinia acestuia, victoria progresiștilor în fața conservatorilor din PPE pe tema politicilor de gen și drepturilor LGBT reprezintă o susă majoră de alimentare a curentul extremist din Europa.

Trebuie să ne asigurăm că politicile PPE sunt promovate într-un mod care să ne unească, și să nu ne separe, și care să fie compatibil cu valorile noastre creștin-democrate. Numai astfel vom putea face față provocărilor din Europa și să ne atingem obiectivele comune în viitorul Partidului Popular European”, a concluzionat Ionuț Simionca în cadrul dezbaterii la care a fost prezent și Manfred Weber, președintele Partidului Popular European.

5 comentarii

 • Eu il provoc pe domnul Simionca la un test cu 50 de intrebari din istoria Crestinismului. Daca raspunde corect la minim 10 intrebari, il trec.

  8
  1
 • Slabe speranțe!
  Din ce văd eu, in Europa toate partidele susțin LGBT+ cu excepția partidelor de dreapta.
  Adică partidul comunist, partidul socialist, partidul social-democrat, partidul radical, partidul ecologist, partidul democrat de centru, partidul țărănesc creștin democrat, partidul conservator, partidul liberal.
  Doar trei partide naționaliste au alta părere, dar sunt in opoziție nu îi bagă nimeni in seamă.
  Chiar azi am văzut un domn cu fustă, pantofi si ciorapi la Supermarket. Era mai înalt ca di mine, vorbea cu voce de bărbat, a luat o sticla de vodca si o băutura carbogazoasa cu gust de portocale. Probabil pentru a face un cocktail,
  Treaba lor ce fac, fiecare isi vede de viața lui, dat când încep cu propaganda; piese de teatru pt copii cu teme LGBT+, când fetele isi schimba numele din Clara in Daniel, când beneficiază de tratamente cu hormoni din patru in patru luni RESTUL VIEȚII si extirpare a sânilor din bani publici, începi sa iti pui semne de întrebare.
  Președintele partidului Consevator din Danemarca e Gay, alte partide sunt conduse de către femei.
  Bărbații sunt văzuți ca răul absolut si sunt atacați constant.
  LGBT+ au încordat coarda prea tare. si o sa se rupă.
  Nu mai poți sa vezi un film, fără ca sa fie si personaje Gay in ele.
  Nu mai poți sa te joci pe calculator, pentru ca in jocurile electronice sunt personaje Gay.
  Nu msi poți sa mergi pe strada fără sa vezi reclame stradale (Reclamă Scandinavia Airlines) in care doua femei se sărută si ceva text de genul zburați cu SAS, vacanțe pentru îndrăgostiți.
  De abia aștept alegerile europarlamentare.
  Sicialistii, ecologistii si partidelle cultural-radicale trebuie să lase locul partidelor “cu picioarele pe pământ”.
  Cultura europeană, vestica s-a clădit pe cultura greci-romană, crestina.
  Radicalismul cultural, umanismul crează probleme. Suedia a devenit una dintre cele mai periculoase tari, cu Împușcături pe strada , cum vezi doar in America.
  Încep sa se trezească la realitate si ei.
  Pe domnul cu fusta l-am văzut in Supermarketul COOP365, Borgergade 27, 1300 København K.
  Sā fire sānatos. Era mai feminin si mai bine imbracat decat femeile daneze, Care se imbraca cu pantalon largi cu multe buzunare (cargo) cu tricouri, salopete, ADIDAȘI, fără machiaj, fără bijuterii și nu fac absolut nimic pentru a fi mai atrăgătoare.
  Pentru ca sunt independente, au bani, au joburi cu răspundere si nu le interesează sponsorii.
  Încep sa cred bărbații cu fusta din Copenhaga, sunt mai simpatici ,mai prietenoși, mai calzi si mai feminini decat femeile reci, de oțel de aici

  4
  1
  • Asta e reclama stradală, electronică, (ecran de 2 metri înălțime, 1 metru lățime) care este afișata peste tot prin țările scandinave.
   Apare si la televizor.
   Sper ca Scandinavia Airlines să dea faliment!
   Este o companie de stat, de genul Tarom, care are pierderi de miliarde! An de an contribuabilii scandinavi acoperă pierderile.
   Nu avem nevoie de SAS, zburam cu Norwegian, Wizzair, Ryanair, Easyjet,
   Cine nu e in stare sa supraviețuiască (venituri mai mari ca di cheltuielile) sa dea faliment!
   https://markedsforing.dk/artikler/nyheder/efter-otte-aar-gaar-sas-ud-med-helt-nyt-reklameunivers/

 • Domnule Scandinav, cu tot respectul, te-ai întrebat vreodată dacă ai dreptul sa judeci oamenii, după bunul plac? Oare te-ai gândit vreodată la zestrea genetica, la mutații genetice, la defecte, cromozomi… E o treaba complicata! Am făcut în anul I la Medicina Stomatologica, Genetica, cu Academicianul Preda! Nu pot uita cursul domniei sale! Bucurati-va domnule ca trăiți și puteți face comentarii coerente! Și va mai dau un sfat! Nu căutați sa aflați ce se întâmplă în mintea și corpul unui om, seamăn de-al dumneavoastră, care vi se pare puțin ciudat…. Poate acela, crede ca dumneavoastră sunteți mai ciudat….. Toți oamenii suntem sau ar trebui sa fim egali din punt de vedere etic, moral, în fata Domnului, asa ca, nu judecați! MNPop

  3
  0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS