Actualitate

Ionuț Simionca, la Washington. O susține din tribună pe Simona Halep (FOTO-VIDEO)

Deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde a locuit și muncit timp de zece ani. El a mers la turneul de tenis de la Washington pentru a o susține pe Simona Halep, care s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.

 

”O susținem pe campioana noastră, hai Simona Halep! E foarte cald, dar Simona ține sus ștacheta”, a postat Ionuț Simionca pe Facebook, în timpul meciului.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington, după victoria obţinută în faţa Marianei Duque-Marino, locul 115 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-2. Simona se va duela în sferturi cu Ekaterina Makarova, a șaptea favorită a turneului american.

 

El a mers după meci să o salute pe Simona. ”Am avut placerea de a o întâlni pe Simona Halep, campioana noastră, la turneul City Open de la Washington DC. Cuvintele nu pot exprima munca depusă sau performanța Simonei de-a lungul carierei, am văzut efortul inuman depus pe o temperatură de +40 grade Celsius pentru a câștiga meciul, ceva extraordinar! Felicitări și mult succes, suntem mândri de tine si te susținem necondiționat!”, a menționat deputatul bistrițean.

El s-a fotografiat și cu jucătoarea Monica Niculescu, care s-a calificat în semifinale la dublu și în sferturi la simplu după ce a trecut de compatrioata sa Patricia Țig.

Simona Halep le-a spus jurnaliştilor americani că anul acesta este cel mai bun din cariera ei. Ea le-a explicat că se simte mult mai puternică decât în trecut şi, în ciuda unei prime jumătăţi din 2017 cu rezultate bune şi cu multe meciuri, nu se simte obosită în acest moment.

2 comentarii

  • Ești pe banii noștri în vacanță, în martie ai fost la fel în USA,tot pe banii noștri. Sper sa ai parte de,, anticipate,, așa o să ai posibilitatea sa rămâi acolo sa faci performanta. Măi performantule… ești penibil, provoci milă.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.