Actualitate Recomandări

IPJ: Polițiștii bistrițeni ”distribuie” primăvara

(FOTO) ”Poliţia Română acordă în fiecare an în luna martie o atenţie specială femeilor. În acest context, în perioada 1-8 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, desfășoară o serie de activități preventive destinate populației județului, cu preponderență femeilor, în cadrul campaniei ”Femeia – informată și protejată”, informează IPJ BN:

”Scopul campaniei este creșterea gradului de siguranță a populației țintă formată din persoanele de gen feminin ale comunității și informarea acestora pe paliere cu risc victimal ridicat, cum ar fi infracțiuni contra patrimoniului – furturi, tâlhării, înșelăciuni, violență domestică, siguranță rutieră.

Azi, cu ocazia zilei de 1 Martie, în municipiul Bistrița au fost desfășurate activități de informare cu caracter stradal de amploare, pe temele mai sus menționate, având drept public țintă femeile. Astfel, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, cei de la ordine publică, însoțiți de elevi ai școlilor de poliție aflați în stagiul de practică, de elevi ai școlilor gimnaziale din oraș, precum și de membri ai ONG-ului de tineret POV 21, au ”distribuit” primăvara în rândul doamnelor și domnișoarelor din oraș, atât în calitate de șoferițe, cât și în calitate de pietoni, întrucât materialele preventive au fost însoțite de flori și mărțișoare confecționate de elevii din cadrul Școlilor Gimnaziale nr. 4, 5 și 6 din Bistrița, Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița, precum și de preșcolarii Grădiniței Sociale Benita și ai Grădiniței din Slătinița”.

Foto: IPJ BN

2 comentarii

  • Da, este necesară desfășurarea unor activități de prevenire a locuitorilor, în această perioadă în special a femeilor, prin care crește gradul de încredere a populației în activitatea Poliției Române, în munca desfășurată care se face spre apărarea vieții sociale normale, în vederea creșterii siguranței vieții cotidiene a cetățenilor acestei țări. Și această acțiune face parte din munca desfășurată împotriva criminalității, a necesității cunoașterii și respectării prevederilor legilor care servesc interesele fiecărui cetățean, ceea ce constituie obiectul muncii lucrătorilor din poliție.

    • la cate minusuri ai devii un lingau care se face ca gandeste niste aberatii
      politia nu va distribui niciodata primavara nici in cele mai urate poezii
      ei …prin unii angajati nu fac altceva decat sa DISTRIBUIE….MILA!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS