Actualitate

ISJ decretează: Săptămâna aceasta, directorii să nu le supere pe profesoare

Inspectorul şcolar general Camelia Tabără le-a transmis directorilor de şcoli ce au de făcut în cursul acestei săptămâni. În aşa numita "agendă a directorului" sunt trecute responsabilităţile dintr-o săptămână, dar şi unele mesaje de descreţit frunţile. Ultimul are ţină directă ziua de 8 Martie.

Săptămâna aceasta, de exemplu, directorii trebuie să stabilească procedura de analiză şi rezolvare a reclamaţiilor şi sesizărilor, nu de alta, dar Ministerul s-a plâns că primeşte prea multe reclamaţii din teritoriu care ar putea fi soluţionate foarte bine de directorii de şcoli şi de ISJ. Tot zilele acestea, ISJ vrea să ştie procedura pentru depunere/înregistrare a concediilor medicale.

Pe de altă parte, vineri fiind data limită de definitivare a programului pentru săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, ISJ a transmis un impuls să se finalizeze propunerile pentru săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, iar directorii să treacă rapid la inventarierea manualelor fiindcă se apropie sfârşitul anului şcolar şi trebuie să existe o situaţie clară în privinţa acestora.  De asemenea, zilele acestea, Consiliile de Administraţie au obligaţia să decidă dacă notele de la viitoarea simulare din luna mai vor fi trecute în cataloage.

Ultima indicaţie a ISJ este următoare: „O saptămână în care directorii  NU au voie să la supere pe doamnele profesoare!!!!!!”.

Foto arhivă: Constantin Rus – director CNLR Bistriţa şi Alina Puţura, director Colegiul Tehnic InfoEL

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.