Actualitate

Jandarmeria Bistrița: Vino în echipa noastră! Au început înscrierile!

În această perioadă are loc înscrierea candidaților pentru participarea la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea octombrie-decembrie 2022, pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și ”Petru Rareș” din Fălticeni.

Cererile de înscriere la concursul de admitere la şcolile postliceale ale M.A.I. se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic pe adresa ru@jandarmeriabistrita.ro, până la 04.11.2022, înclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Pentru mai multe informații cu privire la condițiile și criteriile de recrutare, tematica, bibliografia și probele de concurs, accesați: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3

Informații suplimentare puteți obține la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536.

6 comentarii

    • Tocmai ca astia nu merg in linia I.Astia vor trimite fraierii in linia I.Mai ales pe timp de razboi ordinea interna trebuie pastrata si orice cârâială oprita.Asa ca fuga pe la medici dupa certificate de handicap, urmasi ai lui Traian si Decebal.

      4
      2
  • Estia sunt urmasii lui TIC-TOC si INSTAGRAM si au inca pampersi si la gura si la cur.Cu estia nu se apara ROMANIA asa ca pot sa o taie dincolo ca si acolo e tare bine.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.