Actualitate

Jandarmii au împărțit măști celor care se aflau în incinta magazinelor și nu aveau

Jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița continuă acțiunile preventive și de informare a populației, dar și cele de verificare a respectării măsurilor stabilite pentru spațiile publice închise (în mijloacele de transport în comun și magazine), care trebuie respectate pe perioada stării de alertă.

”În cursul zilei de vineri, având în vedere caracterul preventiv al acțiunii, persoanele care au fost surprinse fără a avea asigurată protecția conform legii au primit câte o mască din partea jandarmilor”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 394 din 18 mai privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19,  în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.

4 comentarii

  • Eu le dadeam si câte un pulan pe spinare, asa preventiv.
    Adica unor nesimtiti carora nu le pasa de cei din jurul lor le facem cadou câte o masca, iar cei vulnerabili ies din casa cu frica ca sa nu se infecteze.
    Atâta timp cât nu avem respect unii fata de altii nu vad latura pozitiva a unei astfel de actiuni, decât adâncirea si mai tare a mentalitatii proaste ca au altii grija de noi si noua poate sa ni se rupa în continuare.

  • Pai la atlantis unde nu intra nimeni au impartit si ei masti???? Fac reclama ca sa vina lumea in acele magazine???
    De ce nu au fost la Kaufland unde au si cui da???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS