Actualitate

Primăria a montat jardiniere în faţa Policlinicii pentru ca şoferii să nu mai parcheze în zona pietonală

Primăria Bistriţa a montat jardiniere la intrarea în zona pietonală a Policlinicii Bistriţa ca să restricţioneze accesul auto din faţa ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

„Mulțumim Primăriei Bistrița pentru jardinierele montate în fața Policlinicii, cu scopul restricționării accesului auto în zona pietonală. Mulțumim domnului viceprimar Cristian Niculae pentru înțelegere și promptitudine”, a scris pe Facebook directorul administrativ al spitalului, Gabriel Lazany.

Policlinica Bistriţa a fost reabilitată cu peste 36 milioane de lei bani europeni şi inaugurată în decembrie 2015.  S-au făcut lucrări la trei corpuri de clădiri: corp 1 – Policlinică, corp 2 – Anexă și corp 3 – Pediatrie, curte exterioară (spate) unde s-a amenajat parcarea instituției și curte exterioară (frontală) unde s-a amenajat un mic parc cu bănci, spațiu verde și spațiu de promenadă.

În fața Ambulatoriului a fost amplasată o statuie realizată de Tănasă Anton și intitulată ”Măiastra”.

5 comentarii

  • Bravo CRISTI NICOLAE. Cine se pricepe si vrea face treaba buna. Se vede ca vicele a fost comisar sef la MEDIU.

  • In piata decebal cand puneti niste jardiniere sa nu mai parcheze valutistii, comatarii si interlopii???? Avem niste incompetenti care lucreaza la stat si nu vad camataria

  • Ideea este ca pe strada Garii, se parchează de-a lungul străzii, pe trotuar, don fata Ventrului de Sanatate Mintala pana în dreptul vechii treceri de pietoni. Daca ai de mers cu un bolnav care se deplaseaza cu un cadru netalic, faci slalom printre masini. Zilnic sunt trei-patru mașini parcate acolo desi peste drum exista o parcare. Adevarat ca e ocupata integral, mai ales in prima parte a zilei. Poate ar trebui jardiniere si în acea zona.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.