Actualitate

Jazz session la ”November Run”. Detaliile competiției. Bălașa Percussion, concert în Schulerwald

Bistrița Armonia Jazz îi invită pe bistriţeni la un concert de jazz în Pădurea Schulerwald, organizat cu ocazia ”November Run”. Concertul va fi susţinut de Bălașa Percussion, sâmbătă 5 noiembrie 2016, începând cu ora 9.30, la Pădurea Schulerwald.

Bălașa Percussion este o trupă de percuţie din Bucureşti, înfiinţată în 2013.

„Fără să ne limităm sau să ne impunem bariere, cred că orice manifestare artistică este dată și inspirată de natura însăși. Fiecare stradă, intersecție sau cartier va rezona diferit, va avea altă gamă de sunete și culori în spectrul cromatic. Artiștii sunt creatori de identități, ei personalizând, prin fiecare act sau manifestare, locul spațiului în care se află. Așa au ajuns marile orașe din lume și din Europa să fie cunoscute. Orice oraș trebuie să fie mereu într-o legătură directă cu cei ce sunt „făuritori de frumos’” pentru că, eu cred că arta ne face mai buni, ne poate inspira să ne descoperim alte valențe interioare, ne poate îmbogăți, spiritul, viața”, a spus Gabriel Bălașa, percuționist.

”Cursa de alergare pentru sănătatea trupului și a sufletului ”November Run”, ediția a II-a, are loc sâmbătă 5 noiembrie 2016, ora 10.00, în Pădurea Schulerwald”, anunță organizatorii, ”Păduri Bistrițene”.

Vor avea loc cu această ocazie o cursă pentru profesioniști (31,6 km), cros (6,6 km – 3 tur de pădure) și cursa copiilor (400-500 m – 2-7 ani, 1 km – 8-14 ani). 

La cursa pentru profesioniști se premiază categoriile masculin și feminin (18-29, 30-39, 40-49, 50+), la cros se premiază open-ul masculin și feminin, iar la cursa pentru cei mici vor fi premiați toți copiii. De asemenea, se premiază cel mai batrân și cel mai tânăr concurent la categoriile cumulate profesionisti și cros. La categoriile Cros Open și la Profesioniști sunt premii în bani și alte cadouri de la sponsori (ex. abonamente la piscină etc). La categoria Profesioniști există două premii speciale: Metropolis Highest Hill (o noapte de cazare în cameră dublă la Hotel Metropolis). Se premiază și primul concurent și prima concurentă care ajung în cel mai înalt punct al traseului, Dealul Dumitrei, 666 m, în zona antenei de telefonie mobilă.

Start: ora 10:00 – profesioniști, 10:30 – cros, 12:00 – cursa copiilor (pot fi mai multe serii de copii). Premierea: ora 15.00.

Numărul de concurs se va ridica sâmbătă 5.11.2016, între orele 8:00 – 9:45, în zona de start. Ședința tehnică: ora 9:45 (pentru profesioniști, 10:15 pentru cros). Se asigură asistență medicală, puncte de hidratare.

Începând cu ora 9.30, Bistrița Armonia Jazz oferă jaz session cu Bălașa Percussion. Un program special pentru copii vor oferi actorul Mihai Amarie și colaboratorii săi (Mike & Miss D).

Aici înscrieri online. Taxa de 30 lei se plătește exclusiv la fața locului.

Lista celor înscriși până acum o puteți vedea aici.

Detalii actualizate, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS