Politică

Jurnal de campanie: Echipa PSD se întăreşte cu Vasile Borş şi viceprimarul din Maieru (FOTO)

PSD Bistrița-Năsăud: ”Radu Moldovan a salutat demersul fostului său contracandidat, Vasile Borş, şi echipei de consilieri locali ai comunei Maieru, de a se alătura echipei PSD pentru a-l susţine pe Victor Ponta. Alături de Vasile Borş a venit în echipa PSD şi viceprimarul comunei Maieru, Vasile Deac”.

Miercuri, echipele de campanie ale PSD au stat de vorbă cu locuitorii comunelor Şieu, Budeşti, Chiuza şi Rodna. În Bistriţa militanţii PSD au interacţionat cu locuitorii de pe strada Împăratul Traian şi din zona Pieţei Independenţei Sud.

Ziua s-a încheiat cu un spectacol, care a avut loc în localitatea Anieş, din comuna Maieru. Cu acest prilej, preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Emil Radu Moldovan, a salutat demersul fostului său contracandidat, Vasile Borş şi echipei de consilieri locali ai comunei Maieru, de a se alătura echipei PSD pentru a-l susţine pe Victor Ponta. Alături de Vasile Borş, a venit în echipa PSD şi viceprimarul comunei Maieru, Vasile Deac. ”Împreună vom lucra pentru o construcţie durabilă şi în interesul cetăţeanului”, a declarat cu acest prilej, preşedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan.

În dimineaţa zilei de joi, 9 octombrie, echipa de campanie a PSD, condusă de preşedintele organizaţiei judeţene, Emil Radu Moldovan şi preşedintele executiv al organizaţiei municipale Bistrița, primarul Ovidiu Creţu, a stat de vorbă cu lucrătorii întreprinderilor Gold Plast şi Eurocompozite.

Mesajul zilei, a fost următorul: ”Să nu uităm! Guvernul PDL-Băsescu a crescut TVA, a tăiat salarii, a impozitat pensii, a închis spitale. 700.000 români şi-au pierdut locul de muncă, iar economia a intrat în colaps! Guvernul PDL-Băsescu a umilit românii! Să nu uităm! Guvernul Victor Ponta a asigurat 400.000 locuri de muncă, a mărit salariile, a indexat pensiile, a redeschis şi construit spitale, iar creşterea economică a redirecţionat-o în buzunarele românilor! Ultima oră: salariul minim pe economie va depăşi 1000 lei în 2015. Alocaţiile pentru copiii din familiile nevoiaşe vor fi indexate de la 1 ianuarie 2015. Pensiile vor fi indexate cu 5 la sută, începând cu 1 ianuarie 2015! Să nu uităm! E simplu. E cel mai bun. Victor Ponta președinte!”.

PSD Bistrița-Năsăud

1 moldovan cretu campanie ap 2 molodvan campanie ap 3 moldovan campanie ap 4 suciu campanie ap 5 cretu campanie ap 6 avram cretu campanie ap 7 cretu campanie ap 8 moldovan cretu campanie ap 9 moldovan bors campanie 10 moldovan bors campanie 11 moldovan bors campanie 12 campanie ap maieru 13 spectacol campanie pes anies 14 moldovan bors campanie maieru 15 pugna bors campanie 16 campanie psd maieru

(Publicitate electorală)

24 comentarii

 • Răzvane! Nu te bucura asa de tare! Doar fostul tău șef îl susține pe Ponta! :))) până acu câteva lui era susținătorul lui Base, dintotdeauna, acum se pare ca s-a îndrăgostit de Ponta! Da’ oricum tu ești pe dinafara! Doar ești regalist!!!

 • Oare Elena Udrea știe? :)))) uite asa PSD-ul a reușit sa strice PMP B-N! Infiltrand psd-istii:))) acum nici nu se mai ascund…ies pe bune în public! urmează Botis! Doar el a fost psd-ist dintotdeauna! :)))

 • Felicitari domnului Vasile Bors, domnului viceprimar Deac si celorlalti pentru alegerea facuta. Mi se pare o prostie sa te opui unui proiect (implicit sa nu mai faci nimic pentru comunitate) numai ca seful de partid zice ca „PSD si Ponta e rau”. Multa putere de munca!

 • Mai homespatarul l-a cumparat de mult pe „labil”.A vrut sa-l faca popa dar s-a razgindit si pun pariu ca pina in ziua votului se mai intoarce odata la Nuti.Ai dat banii degeaba ospatarici!Tu nu stii ca labilul e tot labil?

 • Olteanu a ramas singur ca puiul de Avicola……i se apropie pensionarea anticipată…….numai patrioții din Feldru au rămas alături de el…………

 • niciodata nu am crezut ca un popa poate sa faca asa ceva. e strigator la cer. nu se poate. de fapt ………….nu stiu de ce ma mai mir. asta e.

  • Stimate domn, va rog sa nu confundati lucrurile. Domnul Bors, spre bucuria tuturor, un este preot ci un simplu absolvent de teologie, facuta la apelul bocancilor, undeva pe la Oradea. Asadar, Bors NU a fost si nu este preot, nu reprezinta in nici un fel Biserica, ci doar interesul sau personal.

 • Asistăm la un fel de „ecumenism al politrucilor locali”.
  Oare acesta este drumul spre „mântuire a politrucilor”?
  Curat, murdar, frate Vasile Borş!
  Oare s-au pus bazele frăţiei „Martorii lui Vasile” (mai ales că unul este ortodox, iar celălalt penticostal)?
  Ehei, asta e, vrând-nevrând, îi daţi apă la moară lui Olteanu.
  Oare cum se împacă fripturismul (tot un soi de fariseism) cu ortodoxismul, mai ales că se vorbea că vreţi să slujiţi în altarul unei biserici ortodoxe. Acuma ne dăm seama că aţi devenit un alt fel de slujitor. Acesta va fi sfârşitul d-voastră în politică.
  Totuşi vă aduc aminte ceea ce a spus acel „SFÂNT NENUMIT AL NEAMULUI ROMÂNESC”, ARSENIE BOCA, că doar, deh, sunteţi ortodox:
  CINE ARE MINTE SĂ IA AMINTE!

 • Parca ieri erau 200000 de locuri de munca azi sunt 400000 cresc de la o zi la Alta ATI dus minciuna la rang de lege rusine PSD suteti penibili .

  • Oricum amindoi sint doi oameni puternici au demonstrat si inca mai pot demonstra.Felicitari la amindoi.

 • Sa alaturat unei echipe puternice. PDL nu mai exista si.a schimbat denumirea dar naravul ba… felicitari dlui Bors ca a inteles si sa alaturat unui proiect important pentru dezvoltarea judetului si implicit a localitatii Maieru.

 • Oltean a demonstrat ca nu se pricepe la oameni. Cu Florian senator si cu Bors trecut la PSD, Negruseri si Marc in barca PSD. Asta a ramas din PDl-ul cel falnic.

 • acu cativa ani acest vasile bors era cu vesta portocalie,acuma are una rosie
  acu cativa ani se scuipa cu radu moldovan,acum se pupa
  a fost un pdl ist ,pmp ist acum e psd ist
  a vrut sa fie popa, acum lacomia dupa putere nu la lasat
  sa l mai credem ?
  si ca el sunt multi,foarte multi

 • ati observat SCHIMBAREA la Bors??? si-a ras mustata!!! :))))
  Geea, acum poti sa iesi si tu sa spui oamenilor ca ai acceptat postul de consilier a lui Moldovan!, Doar sunteti la pachet, nu??? BBB :))))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS