Actualitate

La a 4-a participare, Tibi Ușeriu a trecut linia de sosire la Tor des Geants

(FOTO) După trei experiențe ratate, în care a bandonat, Tibi Ușeriu a trecut linia de sosire la Tor des Geants (Turul Giganților), una dintre cele mai solicitante curse din Europa care se desfăşoară în Munţii Alpi pe o distanţă de 330 de kilometri. Punctul de plecare și de sosire a fost la Courmayeur – Valle d’Aosta (Italia).

”Extreme Extraordinary Experience! Ăsta da motto! Tibi Useriu de la Tășu este finisher la Tor des Geants! Tibi tocmai a trecut linia de finish la o cursă grea, căreia a încercat de trei ori să îi vadă capătul și nu a reușit. Acum, a patra oară, a terminat această cursă și nu a lăsat-o să-i devină coșmar, dar de fapt, lecția cea mai importantă pe care am învățat-o cu toții chiar acum, este cea a anduranței. Și a perseverenței. Suntem atât de bucuroși pentru tine, Tibi și mândri că ai alergat cu „Tășu”! Să te recuperezi repede și să vii acasă sănătos! Mulțumim lui Cătălin Sava, prietenul și voluntarul Tășuleasa, care a avut grijă de Tibi pe traseu, echipei de filmare din Canada EYESTEELFILM (thank you guys for being there with Tibi on such a highlight of his life), celor doi băieți din România, Corneliu Buliga (îl vedeți și în poze) și Mihai Hușleag, care au terminat cursa, realizând performanțe uriașe și tuturor celor care l-ați susținut pe Tibi și i-ați urmărit evoluția! Tibi, îți mulțumim ție, că ești un gigant!”, a anunțat Asociația Tășuleasa Social.

Tibi Ușeriu a postat:

”Finiș Tor de Geants, anul Domnului 2021. Felicitări lui Cornel Buliga (ești un gigant adevărat!) și tuturor românilor și neromânilor, care au terminat această cursă fantastică. Respect pentru toți cei care aleg să-și ducă proiectele la bun sfârșit, până la capăt. Am trecut linia de finiș de mână cu fiul meu, David. Imaginea aceasta singulară e suficientă pentru a mai scrie o carte, o continuare a vieții mele nebune. Un lucru e limpede – nu știu ce turnură ar fi luat viața mea dacă în urmă cu 45 de ani tatăl meu ar fi trecut cu mine de mână o linie de finiș. Cu siguranță, altfel ar fi fost totul. Eu nu am trecut această linie de sosire pentru a desface blestemul de a rata de 3 ori această competiție, de dragul meu sau al gloriei pasagere, povestea aceasta nu e despre campioni și eroi, ci e mult mai profundă. Am terminat această cursă pentru ca fiul meu să câștige premiul cel adevărat: să nu uite niciodată că are un tată care a bătut toți munții pentru a ajunge la el și pentru a-i agăța o medalie de gât. Mulțumesc marii familii Tășuleasa Social. Mulțumesc ALIAT pentru toată încrederea acordată în ultimii ani. Mulțumesc Via Transilvanica pentru că ne înveți zi de zi că ‘ușor poate oricine’. Sper să alerg tot acest drum de vis cândva curând. Mulțumesc tuturor prietenilor știuți și neștiuți, care au stat alături de minte pe tot parcursul acestei curse fabuloase. Noapte bună, națiune. Eu acum chiar sting lumina și merg să mă culc. Pe curând”.

https://www.facebook.com/tasuleasasocial/posts/10159163232324765
https://www.facebook.com/tibiiuseriu/posts/4397511660284059

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS