Actualitate Recomandări

La Bistrița se vor înlocui 15 km de conducte de gaz. Investiții de peste 10 mil. lei în județ

Delgaz Grid va desfășura anul acesta în județul Bistrița-Năsăud șapte proiecte de investiții în valoare de peste 10 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de peste 38 de kilometri, anunță compania într-un comunicat. Cele mai ample lucrări din acest an se desfășoară în localitățile Milaș, Bistrița și Urmeniș.

Modernizarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale sunt prioritare și anul acesta. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, atât în ceea ce privește continuitatea, cât și siguranța. Totodată urmărim să creștem numărul clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale. Pentru distribuția de gaz am alocat în acest an la nivelul întregii companii circa 380 de milioane de lei, în creștere cu 50 de milioane de lei față de anul trecut”, declară Petre Stoian, directorul general adjunct al Delgaz Grid.

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în localitățile Milaș (circa 16 km), Bistrița (circa 15 km) și Urmeniș (circa 5 km).

Anul trecut, în județul Bistrița-Năsăud s-au derulat cinci proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de peste 11 kilometri iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 48 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitățile Buza Cătun, Beclean și Ghinda.

Foto: Delgaz Grid

1 comentariu

  • Calitatea serviciilor???? Cum se schimba si in ce consta calitatea serviciilor???? Schimbi teava si gata??? Pretul se schimba???
    Problema nu este ca se sapa drumul, problema este calitatea si timpul de reparatie a asfaltului. Tipic romanesc…. indiferenta si proasta calitate.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS