Actualitate

La ce ne foloseşte că suntem în Uniunea Europeană? Liceenii care ştiu vor fi premiaţi!

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistriţa, organizează concursul de eseuri „Țara mea face parte din Uniunea Europeană. Eu sunt european şi la ce îmi foloseşte?”, organizat în parteneriat cu Centrul Europe Direct Franche Comte în cadrul proiectului Franţa – România schimburi pentru Europa de mâine.

Scopul concursului este conştientizarea tinerilor cu privire la beneficiile cetăţeniei europene. Participarea este deschisă tuturor elevilor înscrişi la unul din liceele din municipiul Bistriţa, care trebuie să scrie un eseu cât mai interesant şi original.

Vor fi acordate 3 premii şi menţiuni, constând în obiecte în valoare de 200 de euro. Premiul I este de 100 de euro, premiul II – 60 de euro, premiul III – 40 de euro. Câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul seminarului final al proiectului, din luna mai.

Pentru detalii şi înscrieri, cei interesaţi se pot adresa direct la CED Bistriţa. Înscrierile se fac în perioada 1-25 martie, jurizarea are loc în 3 aprilie, rezultatele vor fi anunţate în 6 aprilie, iar decernarea premiilor se va face în perioada 24-26 mai.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.