Actualitate Recomandări

La ceremonia de 1 Decembrie poate participa oricine, nu doar cei vaccinați

Interdicţia de a participa la festivitățile de 1 Decembrie doar pentru vaccinaţi este valabilă doar în zona oficială, iar pentru populaţie nu este valabilă această măsură, oamenii având obligaţia de a păstra distanţarea şi să poarte masca de protecţie.

”La parada de 1 Decembrie, interdicţia de a intra în zonă pentru cei care nu sunt testaţi şi permisă doar pentru cei care sunt vaccinaţi sau trecuţi prin boală se aplică numai zonei oficiale, nu şi în zona care este în apropiere, unde, de regulă, stau oamenii şi urmăresc parada. Acolo singurele reguli care se aplică sunt regulile de sănătate publică şi purtarea măştii, care este obligatorie. În rest, interdicţia de intrare, doar a celor vaccinaţi sau trecuţi prin boală, se aplică zonei oficiale, unde sunt invitaţii oficiali şi unde este o zonă limitată, cu un număr de persoane limitat”, a explicat șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

În Bistrița, ceremonia oficială dedicată Zilei Naționale a României va avea loc miercuri 1 decembrie, în Piața Centrală, începând cu ora 11.00.

Așadar:

– este permisă participarea a cel mult 200 de persoane în zona oficială, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți, cu purtarea măștii de protecție, aici având acces doar cei vaccinați sau trecuți prin boală, dovada fiind certificatul digital

– este permis accesul persoanelor în afara zonei oficiale cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți și cu purtarea măștii de protecție

(Foto: arhivă)

10 comentarii

    • Asa e bah loaza cand auzi voci in debla si te crezi mai destept iar pe altii prosti.Cainele moare de drum lung si dobitocu de grija altuia.Vezi ca vine omicronu si ai luat 3 doze degeaba.Inscrie te in excursie cu Bezos si ai scapat.

    • Mai bine ți se potrivea vocea fraerului. Ăștia care fac pe ei când aud cuvântul covid sunt majoritari în alte țări. Nu îți convine ca ești în minoritate aici fraiere? Hai plimbă ursul speriatule.

  • Specific românesc, merge și așa. Ne relaxăm începând cu 1 decembrie, petrecem, socializăm, chefuim de sărbători, rugăciuni mai puține, nimeni nu respectă mai nimic, politicieni improvizați și fricoși de a face ordine și disciplină în țară și de Trei Sfinți-Vasile, Grigore și Ioan suntem în valul 5 al pandamiei… Cât va vorbi „E Ciucă al nostru” într-o lună, Andreea Esca prezintă în 5 minute la TV. Să vedem rezultatele…

  • Lăsați oamenii liberi. Nu numai la parade care nu interesează pe nimeni. Vrăjeala asta cu valurile ține pentru panicați. Avem și noi paranoici și frustrați. Dar oricum stăm mai bine ca alții. Nu ne prostesc toți fraierii cu vaccinul lor.

  • Ce bine, ce bine! Ardeam de nerăbdare să vedem peneliștii și pesediștii pupându-se bot în bot. În piața endependeței, nu?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS