Actualitate

La piața locală, mai ceva ca la supermarket. Deja puteți plăti cu cardul (FOTO)

Târgul de produse locale de lângă Biserica Evanghelică s-a desfășurat și sâmbătă în condiții de securitate sanitară și distanțare socială. Dacă unii dintre fermieri au adus cutii în care cumpărătorii sunt sfătuiți să lase banii, fără ca cel care vinde să îi mai atingă, alții au trecut la pasul următor.

Chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli este prima care acceptă plata cu cardul, iar sâmbătă circa 20 de persoane au optat pentru această variantă.

”Ne-am gândit să venim în întâmpinarea clienților noștri și să le oferm oportunitatea să plătească cu cardul. Deja multă lume vrea să plătească cu cardul, mai ales când vede POS. E un mod de a ne adapta regulilor. Cred că toți producătorii își vor lua POS. Nu e nu știu cât de complicat. Trebuie mers la o bancă unde are cont și primește acest aparat. Costurile nu sunt mari, chiar sunt comisioane foarte mici și e super ok. Banii intră automat în cont și totul e în regulă”, a spus Nina Rus.

Grigore Creța din Ruștior nu s-a dotat deocamdată cu un astfel de aparat, dar clienții săi sunt îndemnați să lase banii într-o cutie.

În general, lumea a respectat distanța de 1,5 metri, indicată prin săgeți și a purtat mască.

Etichete

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS