Politică

La vot și apoi la nuntă. O mireasă cu spirit civic a trecut mai întâi pe la urne

Încă de la primele ore, spre secțiile de votare s-au îndreptat mulți bistrițeni convinși că au datoria morală, dar în același timp și dreptul, să își aleagă viitorii conducători. Printre ei și Alina Fizeșan, o tânără care are nunta chiar astăzi.

”Înainte să mă îmbrac, am zis să trec și să votez. Eu sper să fie liniște că asta este cel mai important și să nu uităm să fim oameni. Bistrița chiar e un oraș frumos și sper să fie în continuare la fel”, a spus mireasa.

La primele ore ale dimineții au votat mulți pensionari, chiar și persoane cu probleme locomotorii.

 • ”Pe mulți i-am auzit că nu vin, dar nu există așa ceva. Trebuie să ne votăm aleșii. Trebuie să facem acest efort. Eu îmi doresc să fim sănătoși, să meargă bine în țară și să dea Dumnezeu care sunt aleși să facă treabă. Să le ajute Dumnezeu să facă treabă ca să le fie mai bine copiilor noștri”.
 • ”E important să ne spunem părerea prin vot, dacă nu, ne merităm soarta. Așa se spune, nu? Aștept să fie mai bine”.
 • ”E un drept al nostru să votăm și o obligație în același timp. Așteptăm să fie mai bine, deși nici cu pensiile nu e în regulă, vor crește și taxele și impozitele, nu știu cât ne vom bucura noi pensionarii de binele pe care îl promit aleșii”.
 • ”Am venit la vot pentru că e o datorie morală și un drept care trebuie să beneficiem. Simt, în ultima vreme, că lucrurile merg mai înspre bine și în țara noastră, chiar dacă mai greu, dar totuși înspre bine. Acum parcă am și dintre cine să aleg. Nu mai e ca pe vremuri cu mai rău sau mai puțin rău. Sunt opțiuni mai bune. După aceste alegeri, aștept ca măcar o parte din proiectele prezentate de fiecare candidat să se realizeze”.

Etichete

2 comentarii

 • CASA DE PIATRĂ !
  👰🌹🌼👍

  Frumos mesajul.
  Bistrița este frumoasă; dar
  Trebuie sa devină un burg deschis ; civilizat; și PROSPER în care tinerii sa revină. .Nu din care se emigrează!
  Sa fie Dinamic .

  În prezent , este perceput ca inert și un orășel de pensionari…..

  20
  1
 • Ținând cont că nu votam oameni ci liste și că acolo se mai pot schimba personaje. Și că pe liste uneori persoanele agreate sunt in coada listei și că la început sunt personaje indoielnice.Indiferent cine o să fie aleșii, vechi sau noi. Aștept de la noul primar&Co să ne scape de ciorile din oraș, nu de copacii in care își fac cuiburi. S-au înmulțit și aproape au dispărut vrăbiile și alte păsări mici care canta. Aștept de la noul primar parcări etajate, doar așa eliberam străzile de mașini parcate și fluidizăm traficul. Aștept de la noul primar terenuri si sali de sport pentru toate sporturile/cluburile. Așa promovam sportul de masă. Și mai sunt multe alte probleme de rezolvat. Și ținând cont că o să mai urmeze o sesiune de votare…sper să înceapă să își facă treabă cât mai repede.

  17
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.