Cultură Social

Lacul Cerbul și Râul Leneș, noutățile din acest sezon la Băile Figa

Băile Figa și-au deschis, duminică, porțile pentru un nou sezon estival. Mii de oameni s-au bucurat de noutățile acestui sezon care sunt Lacul sărat Cerbul și Râul Leneș.

Turiștii care au participat, duminică, la deschiderea noului sezon estival la Băile Figa au putut afla chiar de la primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, că Lacul sărat Cerbul are o adâncime de patru metri.

„Am spus că voi da un premiu celui care va aduce un obiect de pe fundul lacului și eu mă țin de cuvânt când spun ceva. Nu va putea să aducă nimic la suprafață fiindcă apa lacului e foarte sărată și nu permite să te scufunzi la o adâncime atât de mare”, a spus Nicolae Moldovan.


În ce privește Râul Leneș, traseul acestuia a fost amenajat, dar va avea apă abia de luni când oricine va fi dornic de o aventură pe colac va putea urca pe tobogan și de acolo își va da drumul pe un canal special amenajat.

Totodată, în noul sezon, cei care vor merge la Băile Figa se vor putea bucura de o plajă mult mai întinsă, de locuri de joacă mai multe, de nămol, umbreluțe și diverse amenajări de ultimă oră care conferă stațiunii un aer modern.

Nicolae Moldovan a anunțat, de altfel, că investițiile nu se vor opri aici. Primăria Beclean a primit acordul să facă un aqualand,dar va avea nevoie de un an ca să finalizeze lucrările. Inaugurarea este progamată pentru 2012.

Până atunci, sunteți invitați zi de zi să vă petreceți vacanța și concediul la Băile Figa, o stațiune modernă care vă va surprinde de fiecare dată plăcut! 

Mai multe fotografii de la acest eveniment, găsiți pe pagina noastră de facebook.

  

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS