Recomandări Social

Lechința: Lucrările de cadastru general, aproape gata. Canalizare și stație de epurare în Sângeorzu Nou

”Sunt bucuros pentru oamenii din Sângeorzu Nou. Bucuros pentru faptul că am reușit să obținem finanțarea unui obiectiv foarte important pentru comunitate: canalizare și stație de epurare. Este un proiect finanțat de Guvernul României prin PNDL. Am experiența unor asemenea lucrări (canalizare Lechința). Știu că asemenea lucrări, de altfel foarte importante, produc mult disconfort. Vom face drumurile practicabile, vom face tot ce se poate pentru confortul dumneavoastră. Vă rog să aveți, totuși, un pic de răbdare și un pic de înțelegere. Pentru cei care sunt mai deștepți decât constructorii, am eu suficientă răbdare. Pentru cei care nu cred: vine și asfaltul pe cel puțin trei străzi importante. Sper în primăvară să începem lucrul”, a menționat primarul comunei Lechința, Romeo Florian, pe pagina sa de Facebook.

 

El a precizat că lucrările de cadastru general în Lechința se apropie de final: ”Vă rog să înțelegeți importanța acestei lucrări. Vorbim totuși de proprietățile noastre private. Se intabulează gratuit și se reactualizează totul. Vin cu rugămintea de a vă prezenta la primărie la interviu. După ce se termină și nu ați avut timp, știu că eu o să fiu de vină… dar va fi târziu… pentru dumneavoastră”.

1 comentariu

  • dupa aproape 30 de ani de la Revolutie, lucrarile de cadastru sunt aproape gata… In comuna Mariselu e aceeasi situatie. Inginerii de cadastru umbla beti turta, fostul primar a acordat pamanturi in mod ilegal, etc..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS